Αρχική Νέα Η Green Family –το Ελληνικόν ξέρει να «κρατάει επικοινωνία»!

Η Green Family –το Ελληνικόν ξέρει να «κρατάει επικοινωνία»!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Green Family – το Ελληνικόν , η μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών προϊόντων με ισχυρή παρουσία από το 1996, επενδύει συνεχώς σε σύγχρονες μεθόδους marketing που ενισχύουν το brand awareness της.

Μια από αυτές και η μηνιαία εφημερίδα που δημιούργησε για να είναι πάντα δίπλα στον καταναλωτή!

Η εφημερίδα της Green Family- το Ελληνικόν, την οποία μπορεί να διαβάσει κανείς απευθείας μέσω του site της εταιρείας, περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα «πράσινη» θεματολογία για τον σύγχρονο καταναλωτή.

Νέα του δικτύου, συνταγές, προσφορές και παρουσιάσεις νέων προϊόντων ενημερώνουν το κοινό και  το φέρνουν ακόμα πιο κοντά με τα αγαπημένα τους καταστήματα.

Η εφημερίδα της Green Family – το Ελληνικόν όμως δεν προσφέρει απλά ενημέρωση. Αποτελεί ένα ξεχωριστό επικοινωνιακό «τρικ» που προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε όλο το δίκτυο.

Ποια είναι αυτά;

Τραβάει την προσοχή των καταναλωτών

Η κυκλοφορία ενός newsletter στρέφει την προσοχή των καταναλωτών απ’ ευθείας στο κατάστημα και ενισχύει το brand awareness. Με την κίνηση αυτή, η Green Family –το Ελληνικόν επιτυγχάνει τη διαφοροποίηση και κερδίζει επιπλέον προσοχή από τους φίλους της.

«Κρατάει» το ενδιαφέρον του κοινού

Εκτός από τους πελάτες της, μια αλυσίδα θα πρέπει να διατηρεί το ενδιαφέρον και των συνεργατών και των προμηθευτών της. Με την εφημερίδα της, η Green Family –το Ελληνικόν παρουσιάζει μια ισχυρή εικόνα που ενδυναμώνει την αφοσίωση των franchisees και των συνεργαζόμενων τροφοδοτών.

Είναι ένα ιδανικό μέσο προβολής

Οι εταιρικές εφημερίδες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να επικοινωνήσει κανείς με τους πελάτες, τους συνεργάτες και την αγορά. Περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για Green Family –το Ελληνικόν και προβάλλει τα νέα της εταιρείας χωρίς κόπο και κόστος και προωθεί την πλούσια ποικιλία του άμεσα και με ενδιαφέροντα τρόπο.

Φτάνει σε ένα ευρύ κοινό

Μια εταιρική εφημερίδα δεν έχει περιορισμένο κοινό. Πόσο μάλλον αν περιλαμβάνει υλικό που ενδιαφέρει όλη τη σύγχρονη οικογένεια. Η εφημερίδα της Green Family –το Ελληνικόν «μιλάει» από μόνη της για την εταιρεία και απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος καταναλωτών που μοιράζεται τη φιλοσοφία της για μια ζωή υγιεινή και ποιοτική. Όσο πιο μεγάλο το κοινό, τόσο μεγαλύτερη η δημοσιότητα!

Φέρνει νέους πελάτες

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία μιας εταιρικής εφημερίδας είναι τα επερχόμενα events της εταιρείας. Η Green Family –το Ελληνικόν, προβάλλοντας τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της δίνει μια ευκαιρίας στο κοινό της να περιμένει κάτι και ταυτόχρονα αποτελεί σημαντικό δέλεαρ για την προσέλκυση νέων πελατών.

Η εφημερίδα της Green Family –το Ελληνικόν αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για ενημέρωση και ενίσχυση της εταιρικής ταυτότητας.

Θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος του πιο ισχυρού δικτύου στην αγορά των βιολογικών προιόντων; Πάτησε εδώ για να δεις την πρόταση franchising της Green Family- το Ελληνικόν!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ