Αρχική Νέα Η Green Family – το Ελληνικόν αναπτύσσεται στον χώρο των βιολογικών με μεράκι και εξειδίκευση

Η Green Family – το Ελληνικόν αναπτύσσεται στον χώρο των βιολογικών με μεράκι και εξειδίκευση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μια αγορά δυναμική και ένα ολοκληρωμένο concept με εμπειρία από το 1996. Στην Green Family – το Ελληνικόν οι λάτρεις της υγιεινής ζωής βρίσκουν το «στέκι» τους και οι νέοι συνεργάτες την ιδανική πρόταση franchise στον χώρο των βιολογικών προϊόντων.

Με επίκεντρο τον σύγχρονο καταναλωτή, η Green Family – το Ελληνικόν φτιάχτηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εξειδίκευση και σεβασμό προς τον πελάτη. Βασισμένο στο τρίπτυχο καινοτομία – ποιότητα – οικονομία, το δίκτυο έχει καθιερωθεί ως ο leader της αγοράς. Με μια ευρεία γκάμα βιολογικών προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά, γαλακτοκομικά και κρέας, δημιουργεί μια κατηγορία καταστημάτων που είναι διαρκώς στο πλευρό του καταναλωτή και μοιράζεται το πάθος του κοινού για έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Συγκεντρώνει μια μεγάλη μερίδα κοινού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση που φέρει όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας.

Παρουσιάζοντας σταθερή ανάπτυξη, το δίκτυο σήμερα μετράει 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ξάνθη, ενώ σύντομα θα υποδεχθεί και ο Βόλος το δικό του Green Family – το Ελληνικόν. Παράλληλα, περνάει σε μια νέα εποχή, εξαπλώνοντας το brand της στην Αττική. Συγκεκριμένα, το πρώτο κατάστημα της πρωτεύουσας θα ανοίξει στα Βόρεια Προάστια, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμα σημεία τους πρώτους μήνες του 2019. Με στόχο να μεταλαμπαδεύσει τις αρχές και τις αξίες της, η Green Family – το Ελληνικόν επενδύει στην ανάπτυξη και ισχυροποιεί το δίκτυό της προσκαλώντας νέους συνεργάτες να αναπτυχθούν στο πλευρό της.

Ο μελλοντικός franchisee της Green Family – το Ελληνικόν επωφελείται σε πολλαπλά επίπεδα. Ισχυρό brand, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποικίλες υποστηρικτικές ενέργειες, αυστηροί έλεγχοι της επιχείρησης σε όλα τα στάδια της πορείας των προϊόντων και πελατοκεντρική φιλοσοφία είναι μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της πρότασης franchise Green Family – το Ελληνικόν.

Εάν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το δικό σου Green Family – το Ελληνικόν, δες εδώ την πρόταση franchise.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ