Αρχική Νέα Η “GKISAKIS BEAUTY GROUP” στη διεθνή έκθεση KEM Franchise

Η “GKISAKIS BEAUTY GROUP” στη διεθνή έκθεση KEM Franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο όμιλος GKISAKIS BEAUTY GROUP συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην διεθνή έκθεση KEM Franchise , που διοργανώθηκε στο Mec Παιανίας παρουσιάζοντας δύο από τα πιο δυναμικά brands του, το Beauty Free και το Beauty Salon.

Από τις 18-21 Μαρτίου , πάνω από 3.000 επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα δύο καινοτόμα franchise concepts στο χώρο της ομορφιάς, συζήτησαν τις προοπτικές και τη δυναμική της αγοράς των καλλυντικών και των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς, τη δυνατότητα ανάπτυξης της δικής τους επιχείρησης μέσω franchise και τα πλεονεκτήματα της ένταξης τους στο δίκτυο του ομίλου.

Με επίκεντρο την γυναίκα και βασισμένος στο τρίπτυχο καινοτομία – ποιότητα – οικονομία ο όμιλος GKISAKIS BEAUTY GROUP δραστηριοποιείται στον χώρο των καλλυντικών εδώ και τέσσερις δεκαετίες, προσφέροντας πάντα τις ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα του στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς. Τώρα εισέρχεται στο franchising μέσα από 2 καινοτόμα concepts παρέχοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους franchisees να αξιοποιήσουν 2 φρέσκες επιχειρηματικές προτάσεις στο δυναμικό χώρο της προσωπικής φροντίδας.

Περισσότερα για τα Beauty Free

Περισσότερα για τα Beauty Salon

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ