Αρχική Νέα Η φρέσκια πρόταση KAFO δημιουργεί γρήγορη μετάβαση στην αγορά street cafe

Η φρέσκια πρόταση KAFO δημιουργεί γρήγορη μετάβαση στην αγορά street cafe

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το KAFO είναι ένα concept που αφήνει το δικό του στίγμα στον χώρο της εστίασης. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση του 5ου κύματος καφέ, που σχεδιάστηκε από μια ομάδα με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, ενώ αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για τους franchisees που επιθυμούν γρήγορη μετάβαση στην αγορά του street cafe.

Το KAFO ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή που βρίσκεται σε κίνηση, με τα καταστήματα να προσφέρουν ξεχωριστό επιλεγμένο χαρμάνι καφέ, με τη σφραγίδα του KAFO. To original KAFO blend ελέγχεται από την έμπειρη ομάδα σε κάθε στάδιο προετοιμασίας και διάθεσης. Εκτός του επώνυμου καφέ, στη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνονται μονοποικιλιακοί καφέδες, διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού και σοκολάτας καθώς και αλμυρά και γλυκά σνακ.

KAFO

Ισχυρά χαρακτηριστικά διαφοροποίησης της πρότασης franchise του KAFO

Οι άνθρωποι που θα μπουν στο κατάστημα, νιώθουν αυτομάτως άνετα με το καινοτόμο και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια design που απογειώνεται μέσω της ανθρώπινης επαφής με το προσωπικό μας, εξηγεί ο συνεργάτης – franchisee του KAFOστον Πειραιά, Κωνσταντίνος Μπριλάκης για συνεχίσει: «Θέλω, όμως, να τονίσω κάτι που θεωρώ σπουδαία κατάκτηση του KAFO και δεν είναι άλλο απ’ την άρτια ποιότητα του καφέ μας, σε μια τιμή που κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στη γειτονιά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά».

Η υποστήριξη που έλαβε από την ομάδα του KAFO ήταν καθοριστική:«Απ’ την αρχή, πριν ακόμη καλά-καλά ξεκινήσει αυτό το ταξίδι για εμένα, είχα συνειδητοποιήσει ότι οι δικές μου γνώσεις δεν ήταν σίγουρα αρκετές. Ένα μαγαζί είναι ζωντανός οργανισμός, χρειάζεται διαρκώς επίβλεψη και επαγρύπνηση για τις ανάγκες που θα προκύψουν, δίνοντας λύσεις σε όποια προβλήματα μπορεί να ανακύψουν. Στην περίπτωση μας, το KAFO, είναι πάντα εδώ και μας στηρίζει».

KAFO

ΚΑFO για κάθε περιοχή

Το επιχειρηματικό μοντέλο του KAFO είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα καταστήματα να προσαρμόζονται σε κάθε περιοχή. Βάσει μελέτης της κάθε αγοράς, τα format και το προϊοντικό μείγμα, επιλέγονται με σκοπό να αποδίδουν καλύτερα σε κάθε σημείο, με το τρίπτυχο: αρχική επένδυση, μοντέλο κερδοφορίας μέσα από πολλά κανάλια και οργανωμένα έξοδα, να δίνει μια σταθερή αποδοτικότητα.

Η πρόταση franchise του KAFO ξεχωρίζει για τον διαχρονικό χαρακτήρα και τον μεγάλο κύκλο ζωής. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική επένδυση με χαμηλό κόστος, σε σχέση με την προβλεπόμενη ετήσια απόδοση, με την ομάδα του KAFO να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία του συνεργάτη.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ