Αρχική Νέα Η εξέλιξη βρίσκεται στον πυρήνα των Mon Kulur!

Η εξέλιξη βρίσκεται στον πυρήνα των Mon Kulur!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το 2014 στην περιοχή του Ζωγράφου, γεννήθηκε ένα αλλιώτικο μαγαζί, που αγαπήθηκε αμέσως από την τοπική κοινωνία. Το μαγαζί αυτό ήταν το πρώτο Mon Kulur ! Γρηγορά έγινε ένα στέκι όπου σερβίρονται ζεστά προϊόντα.

Σήμερα αποτελεί την  πρώτη αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στην αγορά συνδυάζοντας 2 καταστήματα σε 1.

Εκτός από όμως από τα μαναδικά προιόντα και την μοναδική εμπειρία που προσφέρει, καταφέρνει και βρίσκεται πρώτο στις προτιμήσεις γιατί συνεχώς έχει να προτείνει και μια νέα ιδέα, μια νέα γέυση, μια νέα εμπειρία.

mon kulur franchise

Νέα λαχταριστικά προιόντα

Οι γεύσεις του Mon Kulur είναι εθστικές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία μένει στάσιμη, Η εξέλιξη βρίσκεται στο DNA για αυτό και προσθέτει νέες γεύσεις στο μενού. Το νέο κουλούρι του Mon Kulut με σπανάκι και φέτα έχει ήδη αγαπηθεί καθώς θυμίζει την αγαπημένη σε όλους σπανακοτυρόπιτα.

Εκτός όμως από τα κλασσικά κουλούρια, ο πελάτης των Mon Kulur έχει τη δυνατότητα να γευτεί και το μοναδικό φυστικοβούτυρο της εταιρείας στο σπίτι. Αποκλειστικά στα καταστήματα μπορούμε να βρούμε σε όμορφα βαζάκια φυστικοβούτυρο και ταχίνι, παραγωγής της εταιρείας. Η έξυπνη κίνηση αυτή φέρνει περισσότερα έσοδα στα καταστήματα αλλά και περισσότερη απόλαυση στους καταναλωτές.

mon kulur franchise

Franchihsing with us

Με την είσοδο του Mon Kulur στο franchising το 2019, ξεκίνησε αμέσως η επέκταση του δικτύου και εκτός των ορίων του νομού Αττικής, απ’ όπου ξεκίνησε και το concept. Μέχρι τον Ιούλιο του 2020 και με την καθοριστική συμβολή της THE FRANCHISE CO. , το επιτυχημένο concept ταξίδεψε στην Άρτα, τη Θεσσαλονίκη  και τα Χανιά Κρήτης, κερδίζοντας παντού την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Με ένα προϊόν τόσο αγαπητό και οικείο, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kulur γίνονται πολύ γρήγορα η αγαπημένη συνήθεια κάθε γειτονιάς, ενώ μπορούν άμεσα να ενεργοποιήσουν και μια ακόμη ζώνη κερδοφορίας, που δεν είναι άλλη από το delivery.

Οι value for money ολοκληρωμένες προτάσεις του Mon Kulur, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτή από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, κρατούν πιστή την πελατεία των καταστημάτων ακόμα και σε περίοδο κρίσης.

Ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kulur;

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ