Αρχική Νέα Η εκπαίδευση της Coffee Berry οδηγός για κερδοφορία

Η εκπαίδευση της Coffee Berry οδηγός για κερδοφορία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για να διαχειριστεί ένας franchisee την επιχείρησή του με επιτυχία, θα πρέπει να έχει λάβει πρώτα οργανωμένη και σωστά δομημένη εκπαίδευση και θα πρέπει να είναι κρίσιμο πάντα κρίσιμος παράγοντας για την τελική επιλογή του επιχειρηματία.

Για την Coffee Berry, η εξειδίκευση του προσωπικού είναι ένα ακόμη σημείο στο οποίο επενδύει, ανάγοντας το σε ισχυρό πλεονέκτημα. Γι’ αυτό παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευση, θεωρητική και πρακτική, για όλη την ομάδα του καταστήματος, τον store manager και τον franchisee.  Εάν το brand της Coffee Berry είναι η καρδιά του δικτύου, τότε η εκπαίδευση είναι η φυσική της κατάσταση που της επιτρέπει να χτυπάει τόσο δυνατά!

Μέσα από το πρόγραμμα εκπαίδευσης του δικτύου, ο μελλοντικός συνεργάτης έχει την ευκαιρία να κατανοήσει πλήρως τα βασικά συστατικά που χρειάζεται η επιχείρηση για να λειτουργήσει σωστά και να εμπεδώσει τη φιλοσοφία της αλυσίδας, ώστε στη συνέχεια να τη μεταδώσει και στο δικό του κατάστημα.

Η πλήρης εκπαίδευση που λαμβάνει ο franchisee, ενισχύει την έναρξη μιας ομαλής και γερής συνεργασίας, με το χτίσιμο της οποίας μπορεί να ξεπεραστεί κάθε αρχικό και μεταγενέστερο εμπόδιο.  Ο συνεργάτης της Coffee Berry ξέρει πάντα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει και ποιοί είναι οι τρόποι που ένα κατάστημα καφεστίασης επιτυγχάνει την ανάπτυξη και την εξέλιξη. Ταυτόχρονα, ο μελλοντικός συνεργάτης μαθαίνει τα προσόντα και τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους υπαλλήλους του ώστε να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα, αντάξια του ισχυρού brand και της φήμης του που εξασφαλίζουν το πιστό κοινό του.

Ο franchisee της Coffee Berry, χάρη στις γνώσεις και την εμπειρία που παίρνει μέσα από το δίκτυο, καλλιεργεί σημαντικά marketing και sales building skills και με αυτό τον τρόπο ενισχύει την κερδοφορία του καταστήματός του. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο άλλωστε;

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ