Αρχική Νέα Η Coral-Shell βραβεύτηκε ξανά για την Ασφάλεια και το μοντέλο Sustainable Development

Η Coral-Shell βραβεύτηκε ξανά για την Ασφάλεια και το μοντέλο Sustainable Development

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στην τελετή απονομής Healthy and Safety Awards για την χρονιά που μας πέρασε, η Coral κέρδισε και πάλι το βραβείο για τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών.

Στην τελετή παρευρέθηκαν πάνω από 200 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, καθώς και decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Η Coral έχει στο DNA της την αρχή ότι Ασφάλεια σημαίνει καλή επιχειρηματικότητα. Προχώρησε ένα ακόμα βήμα δένοντας με τρόπο μετρήσιμο και αντικειμενικό την απόδοση των πλάνων και των λοιπών υποχρεώσεων του QHSSE με τη συνεισφορά της εταιρείας στην αειφορία και τα εταιρικά αποτελέσματα. Έτσι στον υπολογισμό του Εταιρικού Δείκτη Αποδοτικότητας (Business Performance Factor -BPF) συμμετέχει και το Sustainable Development ως ένας σαφώς προσδιορισμένος δείκτης.

Ο υπολογισμός γίνεται με τρόπο αντικειμενικό και μετρήσιμο κάτω από τους 4 πυλώνες που συνθέτουν το Sustainable Development (Μέτοχοι, Άνθρωποι, Περιβάλλον, Κοινωνία), συνδέοντας άμεσα τους στόχους του κάθε ενός εργαζομένου και τμήματος με το αποτέλεσμα του Δείκτη.

Η Coral ήταν και φέτος παρούσα και ξεχώρισε με το βραβείο WINNER στην συνολική κατηγορία των εταιρειών πετρελαιοειδών για τον τρόπο αξιολόγησης του μοντέλου Sustainable Development.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ