Αρχική Νέα Η Coral A.E. αναδείχθηκε Gold Winner Service Retail Store Franchise για το 2022

Η Coral A.E. αναδείχθηκε Gold Winner Service Retail Store Franchise για το 2022

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο των υγρών καυσίμων και κατ’ επέκταση στην επιχειρηματική κοινότητα, το δίκτυο CORAL A.E. – SHELL τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER SERVICE RETAIL STORES FRANCHISE, στα The Franchise Success Awards 2022.

Στην πορεία της, η CORAL A.Eέχει αναπτύξει πρακτικές και λειτουργίες που την καθιστούν ηγέτη στον κλάδο της λιανικής και παροχής υπηρεσιών. Οι πρακτικές αυτές αφορούν:

  • Ένα επιχειρηματικό μοντέλο που αξιοποιεί τις ισχυρές υποδομές του ομίλου σε συνδυασμό με το ισχυρό brand της Shell, προσφέροντας τη δυνατότητα στους franchisees να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, σε ένα ασφαλές και υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.
  • Τη δημιουργία ενός αναγνωρίσιμου service etiquette, το οποίο ενισχύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχει από μόνο του το brand.
  • Συνεχές και συνεπές πλάνο επικοινωνίας, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον franchisee να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή προσέλκυση, αλλά και διατήρηση του κοινού.
  • Διαδικασίες και συστήματα ελέγχου και υποστήριξης, επιτυγχάνοντας υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης.

GOLD WINNER SERVICE RETAIL STORES FRANCHISE 2022, CORAL A.E.

Η ευθυγράμμιση της προσφοράς ποιοτικών προϊόντων, της συνολικής αγοραστικής εμπειρίας της CORAL A.E. σε επίπεδο branding και customer service, δημιούργησε μοναδικές ευκαιρίες, παρέχοντας εργαλεία σε ταλαντούχους franchisees, ώστε να αναπτύξουν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, εξασφαλίζοντας ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην περιοχή τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CORAL ΑΕ – Πρατήρια Shell

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ