Αρχική Νέα H Coffeebrands μας συστήνει 4 νέα καταστήματα

H Coffeebrands μας συστήνει 4 νέα καταστήματα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η οικογένεια της Coffeebrands μεγαλώνει με 4 νέα καταστήματα, τα οποία επιβεβαιώνουν τη δυναμική ανάπτυξη της αλυσίδας στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο 2018 έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους 4 νέα καταστήματα σε Αθήνα (Ακαδημίας 97),  Λιβαδειά (Φίλωνος 19), Μύκονο (Αεροδρόμιο – πρ.

εμπορικό κέντρο ALU) και Λευκάδα (Μελά 144), ενώ εντός των ημερών ανοίγουν τις πόρτες τους και άλλα 2 νέα καταστήματα σε Λάρισα (Βενιζέλου 38) και Χαλκίδα (Φίλωνος & Κριεζώτου 32).

Τα νέα αυτά καταστήματα, όπως και τα λοιπά καταστήματα της αλυσίδας, προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση και υψηλή ποιότητα στην ιδανική τιμή, χάρη στα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρείας και στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό των καταστημάτων, σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η Coffeebrands, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στα υψηλής αισθητικής καταστήματα Coffeebrands ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει εκτός από τον premium καφέ Megisto espresso και πολλά άλλα specialty ροφήματα, ενώ τα συνοδευτικά της Coffeebrands με το εμπορικό σήμα “tsibame®”, τα οποία πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα καταστήματα της αλυσίδας, αποτελούν την ιδανική λύση σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Παράλληλα, αισθητή κάνει την παρουσία του, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, το νέο concept “Juice Spot®”, χάρη στο οποίο οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν γευστικούς φρεσκοστυμμένους χυμούς, επιλέγοντας μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδικά σχεδιασμένων συνταγών, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις γευστικές απαιτήσεις.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ