Αρχική Νέα Η Coffee Island τιμά τους συνεργάτες της

Η Coffee Island τιμά τους συνεργάτες της

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, στο κατάστημα Coffee Island του Πύργου, στελέχη της εταιρείας διοργάνωσαν πάρτυ έκπληξη για να τιμήσουν τον κ. Νίκο Ζορμπά και την κα. Γωγώ Κομπορόζου και να γιορτάσουν μαζί τα 15 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος και συνεργασίας με την Coffee Island.

Το κατάστημα είχε στολιστεί με μπαλόνια από νωρίς το πρωί, προκαλώντας την έκπληξη των πελατών που επισκέπτονταν το κατάστημα για να πάρουν τον καθημερινό καφέ τους. Μεγαλύτερη όμως ήταν η έκπληξη του κ. Ζορμπά και της κ. Κομπορόζου, ιδιοκτητών του καταστήματος, οι οποίοι αφού δέχτηκαν δέχτηκαν τις ευχές και τα δώρα της εταιρείας, επεσήμαναν το εξής: “15 χρόνια δεν περνούν εύκολα, ιδιαίτερα τη περίοδο που διανύουμε με την οικονομική κρίση, όμως καταφέρνουμε να επιβιώνουμε και να αναπτυσσόμαστε, με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Coffee Island, που πλέον δε τους θεωρούμε συνεργάτες αλλά κάτι παραπάνω. Είμαστε ουσιαστικά μια οικογένεια”.

Ο Brand Marketing Manager της Coffee Island κ. Γιάννης Χαμηλός, τόνισε ότι είναι πολύ περήφανοι που το κατάστημα του Πύργου έχει αποδείξει στα 15 χρόνια λειτουργίας του ότι είναι μια βιώσιμη επιχείρηση που την έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία και εύχεται και τα επόμενα 15 χρόνια να γιορτάσουν ξανά την επιτυχία του καταστήματος και τον «καλό» καφέ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ