Αρχική Νέα H Coffee Island στηρίζει την κοινωνία της Θεσσαλίας
H Coffee Island στηρίζει την κοινωνία της Θεσσαλίας

H Coffee Island στηρίζει την κοινωνία της Θεσσαλίας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Coffee Island, με αφορμή την φετινή Giving Tuesday, στέκεται με αφοσίωση και συνέπεια στο πλευρό της Θεσσαλίας υποστηρίζοντας το έργο του ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες. Παραμένοντας πιστή στις αξίες της αλληλεγγύης και της γενναιοδωρίας, η εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν τα καταστήματά της, την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου και να κάνουν tap στο Tap Me point, συμμετέχοντας σε μια σημαντική προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, για κάθε Tap Me που θα κάνουν όσοι και όσες επισκεφθούν τα καταστήματα Coffee Island εκείνη την ημέρα, η εταιρεία θα προσφέρει 0,10€ για την υποστήριξη του έργου του ιδρύματος Άσπρες Πεταλούδες. Το ίδιο θα ισχύσει και για εκείνους και εκείνες που θα πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους online μέσω του coffeeisland.gr.

Coffee Island

H Coffee Island, βοηθά συστηματικά τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα, σχεδιάζοντας ενέργειες που ενισχύουν την κοινωνική ευημερία και βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής του κοινωνικού συνόλου. Η εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν το έργο της, κάνοντας μια πολύ απλή και εύκολη κίνηση! Μέσω της εφαρμογής Μy Coffee Island, ο καταναλωτής μπορεί, κάθε φορά που επισκέπτεται ένα κατάστημα της εταιρείας, να κάνει tap στο Tap Me point και να κερδίσει πόντους επιβράβευσης. Συγχρόνως, όμως συμμετέχει στις προσπάθειες στήριξης φορέων και δομών κοινωνικής συνοχής που προσφέρουν υπηρεσίες στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες λειτουργεί η αλυσίδα. Όσες περισσότερες φορές κάνουν tap, τόσο περισσότερο κερδίζουν, ενισχύοντας συγχρόνως το κοινωνικό έργο της Coffee Island. ΚΑΝΕΙΣ TAP, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ! Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης το οποίο δεν επιστρέφει μόνο στον πελάτη αλλά και στην κοινωνία. Οι δράσεις υποστήριξης αλλάζουν κάθε τρεις μήνες και είναι εστιασμένες στην ικανοποίηση αναγκών που υπάρχουν σε τοπικές κοινωνίες όλης της Ελλάδας.

Η επιλογή ενίσχυσης της Θεσσαλίας έρχεται ως συνέχεια των δράσεων υποστήριξης που έχει πραγματοποιήσει ήδη η εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή. Συγκεκριμένα, η Coffee Island, μέσω της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, πρόσφερε τον Σεπτέμβριο πλήθος προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών σίτισης των κατοίκων. Παράλληλα, τον Οκτώβριο, η εταιρεία, σε συνεργασία με τον τοπικό συνεργάτη της από τα Τρίκαλα, παρέδωσε στους πληγέντες, μέσω του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων, είδη ένδυσης και σχολικά είδη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ