Αρχική Νέα H Coffee Island αγκαλιάζει τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
H Coffee Island αγκαλιάζει τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

H Coffee Island αγκαλιάζει τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Coffee Island στέκεται αρωγός στο σημαντικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (E.E.M.A.A.). Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενημέρωσης ως το πρώτο και σημαντικό βήμα για την κατανόηση και πρόληψη του HIV, η εταιρεία συμμετέχει ως Χορηγός Επικοινωνίας των φετινών δράσεων του φορέα με στόχο την εκπαίδευση του κοινού.

Με σεβασμό απέναντι σε όσους νοσούν και εκείνους που τους φροντίζουν, η Coffee Island φέτος υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης που καταβάλλει η E.E.M.A.A., συνεισφέροντας θετικά στην καταπολέμηση αυτής της παγκόσμιας πρόκλησης. Έτσι, με αφοσίωση πάντα στον άνθρωπο, συνεχίζει και στηρίζει δράσεις που προάγουν την κοινωνική ευημερία, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου, δημιουργώντας ευκαιρίες για όλους τους ανθρώπους.

Η E.E.M.A.A., που δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια για την καταπολέμηση του HIV, αναλαμβάνει και για φέτος πολλαπλές δράσεις που αφορούν στην ενημέρωση του κοινού ενώ 1 – 3 Δεκεμβρίου 2023 διοργανώνει το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS με μήνυμα: «Ξεπερνάμε τα εμπόδια – Προχωράμε μπροστά», το οποίο είναι ανοιχτό σε όλο το κοινό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ