Αρχική Νέα H Coffee Berry συνδυάζει την καινοτομία με τη σιγουριά ενός διεθνούς brand name
H Coffee Berry συνδυάζει την καινοτομία με τη σιγουριά ενός διεθνούς brand name

H Coffee Berry συνδυάζει την καινοτομία με τη σιγουριά ενός διεθνούς brand name

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Coffee Berry αποτελεί μια εταιρεία σταθμό για τον καφέ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό όπου συνεχίζει με γοργά βήματα την ανάπτυξή της, φέρνοντας μοναδικές γεύσεις σε πολλές γνωνιές του πλανήτη. Η Coffee Berry τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER INTERNATIONAL ADAPTIVE STRATEGY στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 για την επέκταση του brand της σε διεθνείς αγορές και έχει ήδη παρουσία σε 5 χώρες και 3 ηπείρους με περισσότερα από 230 καταστήματα.

Το όραμα της Coffee Berry είναι να καθιερωθεί ως η κορυφαία αλυσίδα καφέ όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να απολαμβάνει μια αναβαθμισμένη εμπειρία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Με επίκεντρο το όραμα αυτό, η Coffee Berry καινοτομεί και αναπτύσσεται συνεχώς. Απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της και της ολοκληρωμένης εμπειρίας που προσφέρει στους καταναλωτές αποτελούν τα 27 βραβεία που έχει αποκτήσει από θεσμούς κύρους που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη αγορά, καθώς και με την αγορά του franchise. Το μέγεθος του δικτύου, η ανάπτυξη και η δυναμική του σήματός της, και η ευρεία γεωγραφική κάλυψη, αποτελούν κάποια επιπλέον κριτήρια που οδήγησαν στις βραβεύσεις της.

Το μοντέλο franchise της Coffee Berry προσφέρει μια πληθώρα εργαλείων για να εξασφαλίσει την επιτυχή λειτουργία των καταστημάτων και περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο με τρεις τύπους καταστημάτων.
  • Το κάθε κατάστημα παραδίδεται στον συνεργάτη πλήρως λειτουργικό.
  • Αποκλειστικότητα περιοχής, η οποία δεσμεύεται για τον συνεργάτη της Coffee Berry μετά από μελέτη για τις δυνατότητες και τις προοπτικές προκειμένου η επιχείρηση να καταστεί κερδοφόρα.

  • Καθετοποιημένο σύστημα παραγωγής, που εξασφαλίζει τη μοναδικότητα των γεύσεων. Διαθέτει ιδιόκτητο εργοστάσιο 2.500 τ.μ. στο Κορωπί.
  • Υψηλή τεχνογνωσία στον καφέ, σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
  • Ολοκληρωμένη και συνεχής εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού των καταστημάτων σε όλα τα επίπεδα.
  • Καλαίσθητο και προσεγμένο design καταστημάτων, με minimal επιλογές.

  • Πλήρης και δυναμική 360ο επικοινωνία σε όλα τα μέσα. Ενδεικτικά social media, digital καμπάνιες, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές, έντυπα μέσα, καθώς και διαφημιστικά υλικά στο εσωτερικό και εξωτερικό των καταστημάτων.
  • Συνεχής υποστήριξη από την ομάδα Marketing της εταιρείας από την πρώτη μέρα λειτουργίας στην τοπική αγορά.

Η τεχνογνωσία, η συστηματική έρευνα και η μακροχρόνια εμπειρία πάνω στον καφέ, συνθέτουν τη συνταγή επιτυχίας της Coffee Berry, η οποία προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές αναβαθμισμένη εμπειρία η οποία συνδυάζεται με την υψηλής ποιότητας καφέ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


COFFEE BERRY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ