Αρχική Νέα Η Coffee Berry πάει στην Πεύκη

Η Coffee Berry πάει στην Πεύκη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τώρα και η Πεύκη έχει το δικό της Coffee Berry ! Από 1η Αυγούστου μια ακόμη γειτονιά καλωσορίζει επίσημα το δικό της street coffee στέκι με τον πιο ποιοτικό καφέ της πόλης και τα πιο θρεπτικά σνακ για κάθε ώρα της ημέρας.

Το δίκτυο με την εντυπωσιακή ανάπτυξη εξαπλώνει την τη φιλοσοφία του 3ου Κύματος καφέ και παράλληλά προσφέρει γλυκές και αλμυρές γευστικές προτάσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις συνήθειες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Με ένα concept προσεκτικά σχεδιασμένο, η Coffee Berry κρύβει μέσα της την τεχνογνωσία και την εμπειρία μιας κορυφαίας εταιρείας του χώρου, χάρη στην εξειδίκευση και το πάθος που την χαρακτηρίζει.

Στη Λεωφόρο Ειρήνης 16 το προσωπικό περιμένει τους λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων πάντα με χαμόγελο για να τους μυήσει στον γοητευτικό κόσμο των Coffee Berry, της νέας καθημερινής τους συνήθειας!

Μέσα από τη συνεργασία τους με το δίκτυο, οι franchisees απολαμβάνουν συνεχή χαμηλό κόστος επένδυσης, υποστήριξη και εκπαίδευση, in – house marketing, αποκλειστικές ποικιλίες καφέ κατευθείαν από τους παραγωγούς και logistics με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Η 13χρονη εμπειρία της Coffee Berry δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση που στηρίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ