Αρχική Νέα Η COFFEE BERRY εμπειρία & η δυναμική ανάπτυξή τους

Η COFFEE BERRY εμπειρία & η δυναμική ανάπτυξή τους

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Coffee Berry, το απόλυτο street cafe concept συγκεντρώνει σταθερά τους απανταχού λάτρεις του αυθεντικού speciality coffee. Εκπροσωπεί το μέλλον της λιανικής πώλησης καφέ καθώς και όλων των ειδών που συμπληρώνουν αυτήν την τόσο δημοφιλή απόλαυση.

Άλλωστε πώς θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο αφού «κρύβει» μέσα του την τεχνογνωσία και την εμπειρία 13 χρόνων κορυφαίας εταιρείας στον χώρο του καφέ! O κ. Χάρης Γρυπάρης μοιράζεται μαζί μας την Coffee Berry… εμπειρία και μας «αποκαλύπτει» τα μυστικά μιας δυναμικής ανάπτυξης στην αγορά των καφέ!

«Το να δραστηριοποιείσαι σε μια αγορά που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή είναι κάτι πολύ σημαντικό αλλά από μόνο του δεν είναι αρκετό. Ίσα ίσα που είναι καίριας σημασίας όχι μόνο να είσαι πάρα πολύ καλός και συνεπής σε αυτό που πρεσβεύεις αλλά παράλληλα να διαφοροποιείσαι αισθητά, να επενδύεις στην καινοτομία και να ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γρυπάρης. Και τι είναι αυτό τελικά που κάνει το Coffee Berry ξεχωριστό στην αγορά του; « Καταρχήν το ίδιο, το βασικό προϊόν του! Σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας οι πελάτες επιλέγουν & απολαμβάνουν ανώτερης ποιότητας καφέ , ανάμεσα από τις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου. Οι πιστοποιημένοι barista μας δίνουν άλλη διάσταση στο interactive coffee culture και μυούν το κοινό στην πραγματική third wave coffee εμπειρία. Η παραγωγή του καφέ στα Coffee Berry ακολουθεί τους παραδοσιακούς τρόπους αλλά και ό,τι πιο σύγχρονο μέσo έχει να επιδείξει η βιομηχανία σήμερα. Παράλληλα όμως, έχουμε εντάξει ένα πλήρες και διαφορετικό product mix στα καταστήματά μας. Έχουμε πολύ μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων , βιολογικά προϊόντα , προϊόντα Sugar Free και Hyper Foods , σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού , υγιεινά snacks , πράγματα δηλαδή που δεν βρίσκεις συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Επίσης, επενδύουμε διαρκώς σε νέα προϊόντα, αφουγκραζόμενοι πάντα τις τάσεις που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά, αναπτύσσοντας και προσφέροντας την καλύτερη ελληνική εκδοχή τους».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γρυπάρη ΕΔΩ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ