Αρχική Νέα Η BEAT παρουσίασε το πλάνο για το 2020 στα νέα της γραφεία

Η BEAT παρουσίασε το πλάνο για το 2020 στα νέα της γραφεία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα νέα της γραφεία εγκαινίασε η σύγχρονη και ανερχόμενη αλυσίδα γρήγορης εστίασης BEAT snack&coffee στο Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 284. Σε έναν σύγχρονο χώρο που περιλαμβάνει και το εκπαιδευτικό της κέντρο παρευρέθηκαν όλοι οι franchisees του δικτύου BEAT καθώς και βασικοί συνεργάτες.

Έγινε παρουσίαση του πλάνου για το 2020, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την λειτουργία 5 νέων καταστημάτων ΒΕΑΤ.

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της αλυσίδας, η εταιρεία επενδύει στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση του προσωπικού, τόσο του νεοεισερχόμενου όσο και του υπάρχοντος, καθώς διαρκώς αναβαθμίζει και εμπλουτίζει τις θεματικές ενότητες των σεμιναρίων, με στόχο να δημιουργήσει άριστο προσωπικό που θα απογειώσει την συνολική εμπειρία των πελατών της.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκε και μίλησε ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, οποίος είναι και το κεντρικό πρόσωπο της διαδικτυακής καμπάνιας της ΒΕΑΤ.

Η αλυσίδα ΒΕΑΤ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2009 διαγράφοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της εστίασης. Τα ΒΕΑΤ καλύπτουν όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης και προσφέρουν καφέ, ροφήματα, ζύμες & πίτες, σάντουιτς, burgers, κρέπες αλλά και γεύματα, σε ένα μοντέρνο, σύγχρονο και οικείο περιβάλλον, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών 24 ώρες το 24ωρο.

beat snack and coffee

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ