Αρχική Νέα Η Angelopoulos Hair Company τώρα και στην Κύπρο!

Η Angelopoulos Hair Company τώρα και στην Κύπρο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Angelopoulos Hair Company, γνωστή και ως ο “βασιλιάς της κερατίνης”, μετά από την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία της στην εγχώρια αγορά, με προϊόντα και υπηρεσίες που συναρπάζουν, αρχίζει να αναπτύσσεται για πρώτη φορά και στην αγορά της Κύπρου, με master franchise.

Σε λίγο καιρό η κορυφαία γνώση και τεχνογνωσία του δημοφιλούς brand θα είναι διαθέσιμη και στο πελατειακό κοινό της Κύπρου, καθώς το πλάνο ανάπτυξης προβλέπει 12 καταστήματα στα επόμενα 3 χρόνια!

Με 43ετή πείρα και 9 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η Angelopoulos Hair Company, έχει καθιερωθεί ως το ισχυρό brand του κλάδου και αποτελεί τη Νο1 επιλογή τόσο για Έλληνες όσο και ξένους επισκέπτες σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, γεγονός που δίνει μια πνοή αισιοδοξίας σε κάθε νέο, επίδοξο συνεργάτη που επιθυμεί να ενταχθεί στο επιτυχημένο αυτό δίκτυο.

Η διεθνής αναγνώριση για την εξειδικευμένη τεχνοτροπία και η συνεχής επιθυμία για διαφοροποίηση δημιουργούν ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό περιβάλλον για επιχειρηματίες / επενδυτές που αναζητούν διαρκώς δημιουργικές διεξόδους για υψηλή απόδοση και εξέλιξη.

angelopouloshaircompany

Γίνε και εσύ ο επόμενος franchisee της Angelopoulos Hair Company κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ