Αρχική Νέα Η Angelopoulos Hair Company στο Los Angeles

Η Angelopoulos Hair Company στο Los Angeles

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο γνωστός σε όλους ως «βασιλιάς της κερατίνης», Ιωάννης Αγγελόπουλος, παραβρέθηκε με τη σύζυγο του στη λαμπερή τελετή για τα βραβεία φεστιβάλ κινηματογράφου 48film που πραγματοποιήθηκε στο Directors Guild Of America, στο ηλιόλουστο και  μαγευτικό Λος Άντζελες.

Η φήμη του Έλληνα κομμωτή και επιχειρηματία ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης, διαδίδοντας την τεχνογνωσία και εμπειρία που διαθέτει ο ίδιος και το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του σε όλα τα κομμωτήρια της Angelopoulos Hair Company.

Πρωτοπόροι στην επαναστατική μέθοδο και θεραπεία λείανσης μαλλιών «brazilian keratin treatment», διεύρυναν την αγορά φέρνοντας μια νέα υπηρεσία στην Ελλάδα. Η μεγάλη γκάμα πελατολογίου δίνει πολλές προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας σε έναν υποψήφιο συνεργάτη, ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο της κομμωτικής.

Πρόκειται για ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο με ισχυρό brand name στην αγορά, που διατηρεί το δικό του πιστό και επαναλαμβανόμενο κοινό. Μετρά ήδη 9 συνολικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αποτελώντας μια αρκετά ενδιαφέρουσα και δελεαστική επιχειρηματική πρόταση σε έναν υποψήφιο franchisee, που επιθυμεί γρήγορη απόσβεση και υψηλή απόδοση.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ