Αρχική Νέα Εγκαίνια για την ANGELOPOULOS HAIR COMPANY στην Κύπρο

Εγκαίνια για την ANGELOPOULOS HAIR COMPANY στην Κύπρο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια
Η γνωστή αλυσίδα η οποία είναι ταυτισμένη με τη ομορφιά, τη λάμψη και την ποιότητα, επεκτείνεται και εκτός συνόρων!

Ο «βασιλιάς της κερατίνης» έκανε εντυπωσική είσοδο στην Κύπρο, μετά από σημαντική συμφωνία Master Franchise με την υποστήριξη της THE FRANCHISE CO., της Νο1 εταιρείας συμβούλων στην Ελλάδα. Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο πολυκάναλης ανάπτυξης σε όλη την Κύπρο με δυο τύπους καταστημάτων: shop in shop και πλήρες/αυτόνομο κατάστημα.

angelopoulos.ioannis

Με 43 χρόνια πείρα και σημαντική παρουσία στην Ελλάδα, η ANGELOPOULOS HAIR COMPANY, έχει καθιερωθεί ως το ισχυρό brand του κλάδου. Από το 2008 λανσάρει τη Brazilian Keratin Treatment η οποία έχει μετατραπεί στη βασική υπηρεσία ενός franchise concept που ήρθε για να ανανεώσει τον χώρο της ομορφιάς. Δεν είναι τυχαίο που όλοι μιλούν για την συγκεκριμένη θεραπεία! Σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή κίνηση της ANGELOPOULOS HAIR COMPANY, έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη δημοτικότητα και την κερδοφορία της εταιρείας στα ύψη!

Franchising με την ANGELOPOULOS HAIR COMPANY

Ο υποψήφιος συνεργάτης/επενδυτής δεν είναι απαραίτητο να έχει προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς. Εισέρχεται σε ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο με μακρόχρονη εμπειρία και εδραιωμένο brand name. «Οι συνεργάτες που θα επιλέξουν να ενταχθούν στο δίκτυο, θα έχουν την πλήρη υποστήριξη από πλευράς μας τόσο σε τεχνικό, όσο και σε εμπορικό επίπεδο», τονίζει ο κ. Νικόλας Αγγελόπουλος, συνιδιοκτήτης της εταιρείας. Για εκείνον, η εκπαίδευση του franchisee είναι ζωτικής σημασίας , καθώς ο κλάδος της ομορφιάς είναι αρκετά απαιτητικός.

angelopoulos.sweet

Πέραν από τη συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη από τους ανθρώπους της ANGELOPOYLOS HAIR COMPANY, παρέχονται στον franchisee private label προϊόντα σε χαμηλές τιμές που ενισχύουν την κερδοφορία και την απόδοση.

Για να ενταχθείς στην δυναμική οικογένεια της ANGELOPOYLOS HAIR COMPANY πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ