Αρχική Νέα Η αγάπη για Mailo’s μεγαλώνει με το νέο κατάστημα στη Δάφνη

Η αγάπη για Mailo’s μεγαλώνει με το νέο κατάστημα στη Δάφνη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αγάπη για την φρέσκια pasta του Mailo’s δεν σταματά να εξαπλώνεται. Η προσθήκη του νέου καταστήματος της αλυσίδας στη Δάφνη έφερε νέο αέρα στην περιοχή, επεκτείνοντας την ζεστή ατμόσφαιρας των καταστημάτων της οικογένειας Mailo’s – The Pasta Project σε ακόμη μια γειτονιά της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, στην διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, στην Δάφνη Αττικής οι πελάτες του Mailo’s μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους φρέσκιες μακαρονάδες, που παρασκευάζονται με αγνά υλικά μπροστά στα μάτια τους.

Η ρυθμική κίνηση της fresh pasta machine ξετρελαίνει τον καταναλωτή, που γίνεται και ο ίδιος μέρος του concept. Άλλωστε, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις τύπους φρέσκων ζυμαρικών που παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή (rigatoni, casarecce και campanelle), και να τα συνδυάσει με μια από τις δέκα μοναδικές signature σάλτσες της επιλογής του.

Επιτυχία που στηρίζεται σε γερές βάσεις

Το Mailo’s έχει αποδείξει πως στηρίζεται σε γερές βάσεις, με ένα δίκτυο συνεργατών που διαρκώς μεγαλώνει. Η ομάδα του Mailo’s ακολουθεί μια στρατηγική μάρκετινγκ που αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand και ωφελεί συνολικά το δίκτυο σε μεγάλο βαθμό.

Η επιτυχία για το Mailo’s είναι μια σίγουρη υπόθεση. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα το Mailo’s – The Pasta Project έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και γρήγορα επεκτεινόμενα δίκτυα franchise, εκσυγχρονίζοντας την ιδέα του street food στην ελληνική αγορά. Ένα ελκυστικό επενδυτικό μοντέλο στον τομέα της εστίασης έχει δημιουργηθεί μέσω ενός ισχυρού και συντονισμένου συστήματος franchise.

Η πρόταση franchise του Mailo’s – The Pasta Project αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη, παρουσιάζοντας το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Χαμηλό κόστος φαγητού, ευελιξία και κάλυψη πολλαπλών ζωνών και κοινών. Το Mailo’s, διεισδύει σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει διαρκώς

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ