Αρχική Νέα Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το σπουδαίο έργο της Αμυμώνης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το σπουδαίο έργο της Αμυμώνης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για έβδομη συνεχή χρονιά τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρουν αγάπη, αλλάζοντας τον κόσμο των παιδιών προς το καλύτερο. Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος μας καλεί να στηρίξουμε μαζί τα βήματα ζωής των παιδιών της Αμυμώνης, χαρίζοντας στα αγαπημένα μας παιδικά πρόσωπα την πιο γλυκιά λιχουδιά.

Τα Πασχαλινά Αβγά, που είναι ζωγραφισμένα με τα πιο ζωηρά χρώματα και με πολλή αγάπη από τα παιδιά των εργαζόμενων της ΑΒ, διατίθενται σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, αλλά και στο AB Eshop σε δύο μεγέθη, κάτω από 4€ & 5€ αντίστοιχα, όπου κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια.  Με κάθε αγορά, οι πελάτες συνεισφέρουν τα 0,30€ στην Αμυμώνη ενώ η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό και τα χαμόγελα των παιδιών, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Συλλόγου.

Τα φετινά Πασχαλινά αβγά της ΑΒ, φτιαγμένα για καλό σκοπό, μας υπενθυμίζουν την αξία της προσφοράς και τη χαρά του να μοιράζεσαι. Ενισχύοντας, έτσι, την πρωτοβουλία της εταιρείας, η δική μας μικρή πράξη αγάπης μετατρέπεται σε ουσιαστική βοήθεια για τα παιδιά,  παρέχοντας τους δια βίου εξατομικευμένη εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη, ενδυναμώνοντας παράλληλα την οικογένεια.

Ο πιο γλυκός τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου και μαζί να κάνεις κάτι για καλό σκοπό! Γιατί στην ΑΒ Βασιλόπουλος, το καλό είναι για όλους!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ