Αρχική Νέα Η 1η Mediterranean Franchise Fair στην Κύπρο

Η 1η Mediterranean Franchise Fair στην Κύπρο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ΕΒΕ Λευκωσίας διοργανώνει την πρώτη έκθεση για το franchise στις 25-26 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus. Στην 1η Mediterranean Franchise Fair θα μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του franchising από διάφορες χώρες της ευρύτερης περιοχής.

Οργανωμένοι σύνδεσμοι εταιρειών franchise του εξωτερικού της Ελλάδας, του Ντουμπάι και του Καναδά θα δώσουν το παρών με τα δικά τους περίπτερα στην Έκθεση.

Μέσα από την έκθεση, εκθέτες, εταιρείες και μεμονωμένοι επιχειρηματίες θα μπορούν να αντλήσουν παραδείγματα από πετυχημένες πρακτικές στον τομέα του franchising, να πληροφορηθούν για τις ευκαιρίες που προσφέρονται τόσο στην Κύπρο όσο και στις γειτονικές χώρες, αλλά και να διεξάγουν επαγγελματικές συναντήσεις.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας επιδιώκει να καταστήσει την έκθεση αυτή θεσμό για την πρωτεύουσα με στόχο μόνο τη στήριξη και ανάδειξη του επιχειρηματικού κόσμου στην Κύπρο αλλά και τη γενικότερη ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας. Αντιλαμβανόμενο τα άλματα που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια από Κύπριους επιχειρηματίες στον τομέα του franchise, το ΕΒΕΛ Λευκωσίας θεωρεί υποχρέωση του την ανάληψη μιας τέτοιας πρωτοβουλίας και θα επιδιώξει την επιτυχημένη υλοποίηση της.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ