Αρχική Νέα GYM BASE BOOTEX: Μοναδικές υπηρεσίες, για μοναδικά μέλη!

GYM BASE BOOTEX: Μοναδικές υπηρεσίες, για μοναδικά μέλη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στα GYM BASE BOOTEX δημιουργούνται καθημερινές ιστορίες, που πολύ σύντομα μετατρέπονται σε success stories, τα οποία αξίζει να ακουστούν. Ο παλμός του fitness συνοδεύεται από πολλαπλά οφέλη, τόσο για τα μέλη των γυμναστηρίων, όσο και για τους franchisees.

gym-base-bootex

Με μοναδικές υπηρεσίες που αποτελούν τα USP’ s του δικτύου, ολοένα και περισσότεροι είναι όσοι αποζητούν την GYM BASE BOOTEX εμπειρία, που αμέσως γίνεται καθημερινότητα, για να μετουσιωθεί σε τρόπο ζωής. Οι μοναδικές υπηρεσίες της αλυσίδας χαρίζουν γρήγορο αποτέλεσμα και αποτελούν πόλο έλξης ολοένα και περισσότερων πιστών μελών.

gym-base-bootex-franchise

Τα USP’s της GYM BASE BOOTEX

Οι 3 αποκλειστικές υπηρεσίες είναι:

•             Magic Boots: Πρόκειται για το exclusive πρόγραμμα της αλυσίδας, που αποτελεί το απόλυτο trend του εξωτερικού. Ήρθε στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την GYM BASE BOOTEX. Η υπηρεσία χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα σε όλο το σώμα μέσα από τον χορό και τη διασκέδαση.

•             9’ fit: Αποτελεί ένα signature training concept, αποκλειστικά σχεδιασμένο κι εφαρμοσμένο από την ομάδα της GYM BASE BOOTEX. Εμπεριέχει όλα τα είδη ασκήσεων υψηλής έντασης, που πραγματοποιούνται σε small groups, σε μικρής διάρκειας προπόνηση και υλοποιούνται σε συνδυασμό με τον μοναδικό εξοπλισμό των γυμναστηρίων.

•             Pilates Bootcamp: Γίνεται λόγος για το premium program του δικτύου. Αποτελεί έναν συγκερασμό από ασκήσεις pilates με αερόβια προπόνηση, cardio ασκήσεις που οδηγούν σε γρήγορη εφίδρωση και αύξηση των καύσεων. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εμπεριέχει όλα τα οφέλη που χαρίζει το pilates στο σώμα, ενώ λειτουργεί παράλληλα ως αναπλαστικό και προληπτικό μέσο τραυματισμών.

gym-base-bootex-fitness

Μοναδικά οφέλη για πελάτες και franchisees

Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα fitness που παρέχει κάθε γυμναστήριο του δικτύου, προσελκύουν ένα υψηλού επιπέδου κοινό, γεγονός που ενισχύει την εικόνα κι αξιοπιστία του. Σε μια αγορά όπου όλα αλλάζουν, ο σύγχρονος καταναλωτής αποζητά τη διαφορετικότητα, την ασφάλεια και το άμεσο αποτέλεσμα.

gym-base-bootex-fitness

Το ίδιο κι οι επενδυτές. Όσοι franchisees μπουν στην πιο «in» και ισχυρή οικογένεια του fitness, εισέρχονται σε μια αλυσίδα με ισχυρό brand name, που είναι γνωστή στην αγορά ως leader του χώρου της γυμναστικής. Οι πρωτοποριακές και αποκλειστικές υπηρεσίες που παρέχει το δίκτυο ενισχύουν την πιστότητα των μελών, ενώ ανεβάζουν τα έσοδα ανά πελάτη, καθιστώντας την GYM BASE BOOTEX επένδυση, ακόμη πιο αποδοτική!

Για το δικό σου GYM BASE BOOTEX, μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ