Αρχική Νέα GYM BASE BOOTEX: Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος franchisee;

GYM BASE BOOTEX: Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος franchisee;

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αλυσίδα έχει χώρο για όλους. Κι όταν λέμε όλους, το εννοούμε! Διαθέτοντας ένα ευέλικτο μοντέλο franchise, τα γυμναστήρια GYM BASE BOOTEX ανοίγουν την αγκαλιά τους σε διαφορετικού τύπου επενδυτές.

gym-base-bootex

Τόσο άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον χώρο του fitness, όσο κι όσοι επιθυμούν να αλλάξουν ρότα στην καριέρα τους και μαζί με αυτήν, να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής τους, μπορούν να γίνουν οι επόμενοι συνεργάτες του δικτύου. Στις δύο αυτές κατηγορίες, ανήκουν οι αυτοαπασχολούμενοι franchisees, των οποίων η γυμναστική γίνεται τρόπος ζωής και πηγή εισοδήματος.

gym-base-bootex-fitness

Είναι όμως μόνο αυτά τα προφίλ των υποψήφιων συνεργατών; Έχοντας διαμορφώσει ένα εξαιρετικά ευέλικτο μοντέλο franchise, η αλυσίδα έχει διαμορφώσει ειδικό χώρο και συνθήκες και για τον τρίτο τύπο συνεργάτη, που δεν είναι άλλος από τον μέτοχο- επενδυτή.

Διαφορετικοί τύποι γυμναστηρίων, για κάθε franchisee

Ανάλογα με το προφίλ του εκάστοτε franchisee, η αλυσίδα έχει δημιουργήσει 3 τύπους καταστημάτων, ιδανικούς για τους διαφορετικούς ανθρωπότυπους των νέων συνεργατών.

gym-base-proponisi

Μέσα από ειδικές έρευνες που πραγματοποιεί η εταιρεία, το άνοιγμα και το στήσιμο του γυμναστηρίου γίνεται πραγματικότητα με συνοπτικές και αποτελεσματικές διαδικασίες, οι οποίες περιλαμβάβουν:

  • Διαδικασίες επιλογής κι αξιολόγησης κάθε σημείου
  • Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ένταξης κι εκπαίδευσης του franchisee και της ομάδας του από τη GYM BASE BOOTEX
  • Υπηρεσίες σχεδιασμού και λειτουργίας του γυμναστηρίου
  • Σχεδιασμό και υλοποίηση marketing & business planning
  • Ολοκληρωμένο πλάνο grand opening
  • Συνεχή υποστήριξη και παρακολούθηση για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων κι ειδικά κατά το πρώτο κρίσιμο διάστημα λειτουργίας του νέου GYM BASE BOOTEX

gym-base-bootex-franchise

Εξοπλίζοντας το γυμναστήριο, εξοικονομώντας χρήματα!

Οι ειδικές συμφωνίες με εγκεκριμένους προμηθευτές για τον απαραίτητο εξοπλισμό των γυμναστηρίων, επιτυγχάνουν κλίμακας και άρα, ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και μείωση της επένδυσης του franchisee.

Παράλληλα, οι συμφωνίες αυτές αποτελούν μια σημαντική «ανάσα» για τον νέο συνεργάτη, ο οποίος είναι σίγουρος για την άριστη ποιότητα των μηχανημάτων, την ίδια στιγμή που δεν χρειάζεται να αναζητήσει ο ίδιος τον εξοπλισμό στην αγορά!

Για το δικό σου GYM BASE BOOTEX, μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ