Αρχική Νέα GYM BASE BOOTEX: Η αλυσίδα fitness που αλλάζει δεκάδες καθημερινότητες

GYM BASE BOOTEX: Η αλυσίδα fitness που αλλάζει δεκάδες καθημερινότητες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η GYM BASE BOOTEX είναι πολλά περισσότερα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη αλυσίδα γυμναστηρίων. Είναι το fitness spot, που αποτελεί σημείο αναφοράς της γνώσης, των σίγουρων αποτελεσμάτων και της ασφάλειας.

gym-base-franchise

Γιατί δίνει αξία στην εξατομίκευση, «σκύβοντας» πάνω στις μοναδικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που εμπιστεύεται στην αλυσίδα την υγεία και την ευεξία του. Με ποιον τρόπο; Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα κι ευέλικτα προγράμματα, που υλοποιούνται σε small groups, personal και semi- personal προπονήσεις, ο πελάτης αποκτά μια προσωπική σχέση με τον trainer. Νιώθει μέλος μιας ομάδας, στην οποία οι ανάγκες του ακούγονται ξεκάθαρα και ικανοποιούνται σε βάθος.

gym-base-team

Κάθε μέλος, ένα success story

Σε κάθε GYM BASE BOOTEX θα συναντήσουμε κάτι μαγικό! Θα δούμε χαρούμενους ανθρώπους, που αλληλεπιδρούν, χαμογελώντας και διασκεδάζοντας.

Η διαφορετικότητα της αλυσίδας είναι ένα στοιχείο που γίνεται διακριτό από την πρώτη κιόλας επαφή του πελάτη με το γυμναστήριο. Γιατί αμέσως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι εδώ σημασία έχει ο άνθρωπος, που γίνεται προσωπική ευθύνη και δέσμευση του εκάστοτε trainer και οδηγεί σε μια άρρηκτη σχέση μεταξύ τους σχέση. Ο θεμέλιος λίθος της άρρηκτης αυτής σχέσης, μπαίνει με την υποδοχή κάθε νέου μέλους στο γυμναστήριο.

gym-base-proponisi

Σε φιλικό κλίμα και μέσα από ένα πλάνο συγκεκριμένων ερωτήσεων, συλλέγονται κρίσιμες πληροφορίες που αφορούν στα δυνατά και αδύναμα σημεία του νέου πελάτη, με βάση τις οποίες δημιουργείται το εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης, που θα ακολουθήσει το νέο μέλος. Αποτέλεσμα; Μέσα στις πρώτες 20 κιόλας μέρες, ο πελάτης βλέπει το σώμα του να αλλάζει, γεγονός που του ενισχύει το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας. Νιώθει την ευεξία, παρατηρεί μια γρήγορη γράμμωση και θέλει να συνεχίσει, ανανεώνοντας συνεχώς τους στόχους του.

Τι σημαίνουν η πιστότητα κι εμπιστοσύνη για τον franchisee της αλυσίδας GYM BASΕ ΒΟΟΤΕΧ;

Ο trainee της GYM BASE BOOTEX αποκτά ένα μοναδικό και αξεπέραστο αίσθημα, το οποίο είναι ίδιο, ανεξάρτητα από το γυμναστήριο στο οποίο θα εγγραφεί. Αυτό του «ανήκειν». Νιώθοντας μέλος μιας ομάδας και βιώνοντας εξαιρετικές και γρήγορες αλλαγές στην εμφάνισή του, ο trainee γίνεται πιστός στη νέα του συνήθεια, βλέποντας το γυμναστήριο ως έναν χώρο οικείο, που λειτουργεί ως δεύτερο σπίτι για τον ίδιο.

gym-base-bootex

Αυτή η προσωπική σχέση μεταφράζεται σε πιστότητα και οδηγεί σε υψηλή διακράτηση και σταθερά κέρδη, τα οποία με τη συνεχή εγγραφή νέων μελών, ολοένα και αυξάνονται! Με αυτόν τον τρόπο, ο συνεργάτης επιτυγχάνει χαμηλό breakeven και παράλληλα γίνεται το επίκεντρο του fitness για την περιοχή του!

Αν θέλεις να γίνεις ο επόμενος GYM BASE BOOTEX franchisee, μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ