Αρχική Νέα Γρηγόρης: Συνεχίζει τη Διεθνή ανάπτυξη στη Γερμανία!
Γρηγόρης: Συνεχίζει τη Διεθνή ανάπτυξη στη Γερμανία!

Γρηγόρης: Συνεχίζει τη Διεθνή ανάπτυξη στη Γερμανία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με ακόμα ένα άνοιγμα καταστήματος στη Γερμανία, συνεχίζει ο Γρηγόρης την διεθνή ανάπτυξή του. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 21 Ιουλίου, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα νέο franchise κατάστημα του δικτύου. Πρόκειται για το 13ο κατάστημα του Γρηγόρη στο εξωτερικό και το 3ο στην πόλη της Νυρεμβέργης. Ο κόσμος της περιοχής, αναγνωρίζοντας την εκλεκτή ποιότητα και τις νοστιμιές που προσφέρει καθημερινά ο Γρηγόρης ήδη από το πρώτο κατάστημα στη Νυρεμβέργη, αγκάλιασε και αυτό το εγχείρημα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

 

Το στρατηγικό και επιλεκτικό πλάνο της διεθνούς ανάπτυξης του Γρηγόρη, το οποίο περιλαμβάνει Ευρωπαϊκές πόλεις όπως η Γερμανία, η Ρουμανία στις οποίες ήδη έχει αναπτύξει το δίκτυό του, αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης που προσφέρει η εταιρεία. Πρόκειται για ένα brand εδραιωμένο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται.

Για την αμετάβλητη ποιότητα, την μεγάλη και πλήρη προϊοντική γκάμα αλλά και για την σημαντική συμβολή του στον θερμό του franchising και στην ελληνική οικονομία συνολικά, ο Γρηγόρης βραβεύτηκε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 με το βραβείο Coffee & Snack Franchise.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ