Αρχική Νέα Γρηγόρης: Ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο
Γρηγόρης: Ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο

Γρηγόρης: Ένα ταχέως αναπτυσσόμενο δίκτυο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο πλαίσιο της βράβευσης του δικτύου «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» στην κατηγορία COFFEE & SNACK FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, ο Γιώργος Αραούζος, Διευθυντής Λειτουργίας & Ανάπτυξης του Γρηγόρη, μιλά για αυτά που έχουν οδηγήσει το δίκτυο στην κορυφή του κλάδου του. ‘’Eμείς στον Γρηγόρη έχουμε συνεργάτες franchisees για πάνω από 20 χρόνια. Όπως έχουμε και συνεργάτες franchisees οι οποίοι διαθέτουν 10 καταστήματα Γρηγόρης’’, τονίζει ο κύριος Αραούζος.

Ένα δίκτυο με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Ο Γρηγόρης για πάνω από 50 χρόνια προσφέρει στο κοινό μοναδικό καφέ και πεντανόστιμα snacks που φέρουν την υπογραφή της ποιότητας του. Παράλληλα, το δίκτυό του συνιστά ένα από τα πιο δυναμικά και ταχέως αναπτυσσόμενα ελληνικά δίκτυα franchise. Η συνεργασία με τους franchisees, το εδραιωμένο brand name, αλλά και η ουσιαστική υποστήριξη που παρέχει στο δίκτυό του αποτελούν μερικά από τα πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης που προσφέρει.

Grigoris gold winner

Πρότυπο επιχειρηματικότητας

‘’Ο Γρηγόρης αναπτύσσεται αποκλειστικά με τη μέθοδο του franchising εδώ και πάνω από 30 χρόνια και είναι από τους πρώτους που εδραίωσαν το franchising στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχει αποκτήσει μία τεράστια τεχνογνωσία και έχει αναπτύξει και τυποποιήσει πρωτοποριακές διαδικασίες, που έχουν γίνει παραδείγματα προς μίμηση. Διαδικασίες που αφορούν στο real estate, την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό των καταστημάτων, το supply chain, τη real time επικοινωνία με τους franchisees και το προσωπικό τους, τη λειτουργία του καταστήματος, την ποιότητα, την εκπαίδευση κ.λπ. Για τους παραπάνω λόγους, η πρόταση franchise του Γρηγόρη αποτελεί ένα επιτυχημένο πρότυπο επιχειρηματικότητας που δίνει ώθηση στην ελληνική οικονομία. Δημιουργούμε θέσεις εργασίας, στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες παραγωγούς και συνεισφέρουμε στο ΑΕΠ’’, εξηγεί ο κύριος Αραούζος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης σημειώνει ολοένα και μεγαλύτερη άνοδο, εντάσσοντας πρωτοποριακές τακτικές στην κατηγορία της εστίασης και του street coffee.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ