Αρχική Νέα Γρηγόρης: Δύο νέα καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας!
Γρηγόρης: Δύο νέα καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας!

Γρηγόρης: Δύο νέα καταστήματα στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Όμιλος «Γρηγόρης» συνεχίζει τη ραγδαία ανάπτυξή του, με δύο νέα καταστήματα στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη, στη Λεωφόρο Νίκης 77, αλλά και στην Αθήνα, στην οδό Αθανασίου Διάκου 2 και Στρατηγού Μακρυγιάννη δύο νέα καταστήματα Γρηγόρης έρχονται  να καλύψουν τη ζήτηση των δύο μεγαλουπόλεων για γευστικές και υγιεινές επιλογές, αλλά και ποιοτικό καφέ.

Νέα γευστική γωνιά στη Θεσσαλονίκη

Από την Πέμπτη 10/08 λοιπόν, μια ευχάριστη και γευστική πινελιά προστέθηκε σε ακόμη μια γειτονιά της Θεσσαλονίκης. Μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα μικρογεύματα, σφολιατοειδή, ιδιαίτερες αλμυρές, γλυκές αλλά και υγιεινές επιλογές ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο, και περιμένουν το κοινό της Θεσσαλονίκης να τις γευτεί. Ο Όμιλος «Γρηγόρης» μετράει 47 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά ενώ έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης, καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία και κορυφαία ποιότητα σε γλυκά και αλμύρα σνακ, έχει παράλληλα επιτύχει να συνδυάσει τις παραδοσιακές γεύσεις με μοντέρνα προϊόντα καλύπτοντας έτσι μια ποικιλία γευστικών και διατροφικών προτιμήσεων.

Συνεχίζει να καθηλώνει το αθηναϊκό κοινό

Ένα επίσης νέο κεφάλαιο εγκαινιάστηκε την Κυριακή 20/08 στην καρδιά της Αθήνας, γεμίζοντας την πρωτεύουσα με τα απολαυστικά αρώματα του καφέ και της γευστικής ποικιλίας του Γρηγόρη. Σε σταθερή, πλέον, τροχιά ανάπτυξης, μετρώντας πάνω από 345 καταστήματα franchise σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Γρηγόρης έχει αποδείξει την ικανότητά του να απαντά στις καθημερινές ανάγκες της πόλης και του σύγχρονου καταναλωτή. Με ένα ευρύ προϊοντικό μείγμα και μια οργανωμένη και υψηλής απόδοσης εφοδιαστική αλυσίδα, ο franchisee επωφελείται από ένα ολοκληρωμένο concept ικανό να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή με συνέπεια και αποδοτικότητα, συνθέτοντας την απόλυτη value for money πρόταση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ