Αρχική Νέα Γρηγόρης η καθημερινή συνήθεια των ανθρώπων της πόλης

Γρηγόρης η καθημερινή συνήθεια των ανθρώπων της πόλης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Νέο κατάστημα για τον Γρηγόρη αυτή τη φορά στο Γαλάτσι. Η αλυσίδα που έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης, συνεχίζει να αναπτύσσεται προσφέροντας ένα κατανοητό μοντέλο ανάπτυξης σε υποψήφιους franchisees.

Καθώς προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνα προϊόντα, ο Γρηγόρης καλύπτει τις περισσότερες διατροφικές προτιμήσεις του κοινού. Υψηλά πρότυπα λειτουργίας, σεβασμός στον καταναλωτή, μεγάλη ποικιλία μοναδικών συνταγών, παραδοσιακές γεύσεις και μοντέρνα προϊόντα, πολύχρονη εμπειρία και συσσωρευμένη γνώση συνδυάζονται με μια στρατηγική ανάπτυξης που βασίζεται στην ενδυνάμωση της ανταγωνιστικότητας του concept,

Με όραμα να προσφέρει την καλύτερη καθημερινή εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων μέσα από ένα δίκτυο ικανοποιημένων συνεργατών, στους περισσότερους από 250.000 πελάτες που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς διαθέτοντας περισσότερα από 300 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Μπαχάμες.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ