Αρχική Νέα Green Family- Το Ελληνικόν: Μια ποιοτική και “φυσική” επιλογή franchise

Green Family- Το Ελληνικόν: Μια ποιοτική και “φυσική” επιλογή franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το concept που μεσουρανεί στον χώρο των βιολογικών προϊόντων, το Green Family- Το Ελληνικόν , έχοντας μακροχρόνια εμπειρία και ισχυρή τεχνογνωσία, ήρθε να δώσει λύσεις σε όλους ανεξαιρέτως, προσφέροντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Με τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, μπαχαρικών, βοτάνων, καλλυντικών και ό, τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί, αποτελεί τη Νο1 επιλογή και για τους γονείς με την ευρεία γκάμα φυτικών προιόντων που διαθέτει για παιδιά, συμβάλλοντας αφενός στη διατήρηση μιας καλής υγείας και αφετέρου συνθέτοντας μια ιδανική επιλογή για τους franchisees που θέλουν να ενταχθούν σε ένα δίκτυο – ηγέτη που εξελίσσεται διαρκώς σε μια κερδοφόρα αγορά και ικανοποιεί ταυτόχρονα πολλαπλά κοινά.

Σε ένα κατάστημα Green Family- Το Ελληνικόν, ένας επισκέπτης μπορεί να βρει από φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, γλυκά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες και καθετί που η ελληνική οικογένεια χρειάζεται στην καθημερινότητά της, μέχρι και δεκάδες προϊόντα για δυσανεξία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, αφεψήματα και βότανα, συμπληρώματα διατροφής κ.λπ.

Οι πολύχρονες και αποκλειστικές συνεργασίες της εταιρείας με αξιόπιστους προμηθευτές και παραγωγούς, εξασφαλίζουν στο μελλοντικό συνεργάτη πως στο κατάστημά του θα έχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές.

To Green Family, Το Ελληνικό , είναι μια πρόταση franchise που συνδυάζει την παράδοση με την εξέλιξη, την ποιότητα με την ποικιλία αλλά και την ιδανική σχέση προσωπικής/επαγγελματικής ζωής. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που χαρακτηρίζεται από συνεχή εκπαίδευση, υποστήριξη, σταθερότητα, λειτουργικότητα και κερδοφορία.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ