Αρχική Νέα Green Family – τo Eλληνικόν με την πληρέστερη γκάμα βιολογικών προϊόντων!

Green Family – τo Eλληνικόν με την πληρέστερη γκάμα βιολογικών προϊόντων!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Οχτώ καταστήματα, ένα ισχυρό brand name. Το Green Family – τo Ελληνικόν αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον Franchisee που θέλει να ενταχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο βιολογικών προϊόντων με υψηλή κερδοφορία,που εξελίσσεται συνεχώς.

Στον χώρο του, οι vegetarians θα αντικρίσουν έναν επίγειο παράδεισο από ολόφρεσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά! Επιπλέον, στα ράφια του θα βρείτε μια πλούσια γκάμα βιολογικών τροφίμων, όπως παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, δημητριακά, προϊόντα για διαβητικούς, ψωμί, γλυκά και κρέας, για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος. Και τα προϊόντα δεν σταματούν εδώ! Απορρυπαντικά, βρεφικά καλλυντικά και όλα όσα χρειάζεται μια ελληνική οικογένεια, θα δείτε περιπλανώμενοι στους διαδρόμους των καταστημάτων.

Η πρώτη επιλογή για βιολογικά προϊόντα

Οι καταναλωτές δείχνουν ολοένα και περισσότερο να προτιμούν τα βιολογικά προϊόντα, καθώς χαρακτηρίζονται για τα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία, για έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.  Δεν είναι λοιπόν τυχαίο γεγονός η σημαντική παρουσία και ανάπτυξη του Green Family – τo Ελληνικόν στη Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Λαμία, Ξάνθη). Όπως μας αναφέρει η Ζωή Πανταζή, Franchisee του Green Family- το Ελληνικόν στη Λάρισα, «στην αγορά της Λάρισας υπήρχαν και πριν καταστήματα με βιολογικά προϊόντα. Όμως θα πρέπει να σας ομολογήσω ότι έχω εκπλαγεί με την ζεστασιά και την αγάπη με την οποία η Λάρισα δέχθηκε την επιχειρηματική μας πρόταση και την παρουσία της Green Family. Πλέον όταν κάποιος Λαρισαίος θέλει να μιλήσει, να δει ή να αγοράσει πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα είμαστε η πρώτη του επιλογή».

Το όραμα της εταιρείας, εδώ και 21 χρόνια παραμένει το ίδιο και εκτιμάται από τους πιστούς ακολούθους του. «Θέληση για προσφορά των καλύτερων προϊόντων στις καλύτερες τιμές». Για να επιτευχθεί αυτό, προτού τοποθετηθεί οτιδήποτε στα ράφια, περνά από αυστηρούς, συστηματικούς ελέγχους. Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της καθημερινότητας των καταναλωτών, η Green Family -το Ελληνικόν συνεχίζει τους αναπτυξιακούς της ρυθμούς, στηρίζοντας την προσπάθεια των ελληνικών παραγωγών.

Για να ενταχθείτε στην οικογένεια του Green Family – τo Ελληνικόν, πατήστε εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ