Αρχική Νέα Green Family – το Ελληνικόν με σεβασμό στο πελάτη και το περιβάλλον

Green Family – το Ελληνικόν με σεβασμό στο πελάτη και το περιβάλλον

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η αγορά των βιολογικών προϊόντων αποτελεί σήμερα μια από τις πιο ελκυστικές και κερδοφόρες επενδυτικές προτάσεις. Η Green Family το Ελληνικόν , με εξειδίκευση και τεχνογνωσία στο χώρο από το 1996, μετράει σήμερα 8 καταστήματα και προσφέρει μια πρόταση franchise που χαρακτηρίζεται από ολοκληρωμένη υποστήριξη και υψηλές αποδόσεις.

Η στροφή των καταναλωτών στα βιολογικά προϊόντα δεν είναι καινούρια. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η αγορά παρουσιάζει εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης και οι παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε αυτό το φαινόμενο είναι πολλοί.

Ένας από τους κυριότερους είναι σίγουρα η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη του κοινού να ακολουθεί έναν συνολικά πιο υγιεινό τρόπο ζωής, καθώς επίσης και το ότι τα βιολογικά τρόφιμα είναι ανώτερα γευστικά. Τα βιολογικά προϊόντα χαρακτηρίζονται από τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν στην υγεία, την ευεξία και τον ισορροπημένο τρόπο ζωής γενικότερα.

Ένας ακόμη παράγοντας είναι η έμφαση που δίνει ο καταναλωτής πλέον στην ηθική κατανάλωση. Τα βιολογικά προϊόντα είναι το αποτέλεσμα της καλλιέργειας της γης χωρίς χημικά λιπάσματα, παρασιτοκτόνα και τοξικά φυτοφάρμακα, ενώ η καταπολέμηση των ασθενειών των φυτών καθώς και η λίπανση του εδάφους γίνονται με φυσικές μεθόδους. Η καλλιέργεια των βιολογικών προϊόντων στηρίζεται στην γνώσεις του παραδοσιακού αγρότη και στην αναζήτηση της επιστήμης για υγιεινές λύσεις, ενώ στην βιολογική κτηνοτροφία δεν χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά και ορμόνες. Καθώς δίνουμε πλέον μεγαλύτερη προσοχή στο πως φτάνουν τα προϊόντα στο σπίτι μας και πως η παραγωγή επηρεάζει το περιβάλλον, τα βιολογικά προϊόντα γίνονται ολοένα και πιο ελκυστική επιλογή για μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

Η Green Family – το Ελληνικόν ακολουθεί από το 1996 πιστά το όραμά της. Δηλαδή, να προσφέρει στον καταναλωτή τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές με γνώμονα τον ολιστικό τρόπο ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που προτού τοποθετήσει οτιδήποτε στα καταστήματά της προβαίνει σε αυστηρούς ελέγχους, έχοντας θέσει υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

Συνδυάζοντας την παράδοση με την εξέλιξη και την ποιότητα με την κερδοφορία, η Green Family – το Ελληνικόν αποτελεί ένα ισχυρό δίκτυο με διαφοροποίηση και επιχειρηματική σταθερότητα.

Εάν θέλεις να ανοίξεις κι εσύ το δικό σου Green Family- το Ελληνικόν, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ