Αρχική Νέα Green Family- Το Ελληνικόν: “Η προτίμηση του κόσμου στα βιολογικά προϊόντα είναι γεγονός”

Green Family- Το Ελληνικόν: “Η προτίμηση του κόσμου στα βιολογικά προϊόντα είναι γεγονός”

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο ηγέτης στην αγορά των βιολογικών προϊόντων, το Green Family – Το Ελληνικόν, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον συνεργάτη και μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία βοτάνων, μπαχαρικών, καλλυντικών, τροφίμων, φρούτων, λαχανικών, γλυκών, ειδών προσωπικής υγιεινής κ.ά. που διαθέτει, δίνει νέες προοπτικές τον κλάδο και ολοκληρωμένες λύσεις για υγεινή διατροφή και ποιοτική καθημερινότητα.

To Green Family, Το Ελληνικό, είναι μια πρόταση franchise που συνδυάζει την παράδοση με την εξέλιξη, την ποιότητα με την ποικιλία αλλά και την ιδανική σχέση προσωπικής-επαγγελματικής ζωής. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία που βασίζεται στη συνεχή εκπαίδευση, υποστήριξη, σταθερότητα, λειτουργικότητα και κερδοφορία.

«Η συνεργασία με την Green Family – το Ελληνικόν δίνει πολλά πλεονεκτήματα, τόσο σε χρηματοοικονομικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Είναι μια εταιρεία που νοιάζεται για την πορεία του καταστήματος των συνεργατών της και με συνεχή καθοδήγηση προσπαθεί να βελτιώσει την απόδοσή του. Η εταιρεία είναι δίπλα μας σε όλα τα επίπεδα δράσης», αναφέρει η franchisee της Λάρισας, κα Ζωή Πανταζή.

Η συνεργασία με την Green Family δίνει πολλά πλεονεκτήματα. Τόσο σε χρηματοοικονομικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Καταρχάς είναι μια εταιρία που νοιάζεται για την πορεία του καταστήματος των συνεργατών της και με συνεχή καθοδήγηση προσπαθεί να βελτιώσει την απόδοση του. Η εταιρία είναι δίπλα μας σε όλα
τα επίπεδα δράσης.

«Η εταιρεία παρέχει στον επενδυτή τη σιγουριά και την ασφάλεια ότι αφενός συμμετέχει σε ένα δίκτυο που θα είναι δίπλα του και αφετέρου ότι δεν κάνει απλώς εμπόριο κάποιων προϊόντων αλλά με απόλυτο σεβασμό και διαφάνεια εμπόριο βιολογικών προϊόντων, που για εμάς πλέον είναι τρόπος ζωής».

Και συμπληρώνει «Για εμάς πλέον είναι μεγάλη ευθύνη να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών των πελατών μας και να εκπροσωπούμε με επιτυχία την Green Family στη Λάρισα».

Η συνέντευξη της κυρίας Ζωής Πανταζή, franchisee της Green Family – το Ελληνικόν θα δημοσευθεί στο επόμενο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS, ν. 65.

Περισσότερες πληροφορίες για το franchise της Green Family- Το Ελληνικόν εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ