Αρχική Νέα Green Family- Το Ελληνικόν: Εμπειρία & εξειδίκευση στα βιολογικά προϊόντα

Green Family- Το Ελληνικόν: Εμπειρία & εξειδίκευση στα βιολογικά προϊόντα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Όταν το 1996, η Green Family- Το Ελληνικόν δημιούργησε το πρώτο της κατάστημα, στόχος ήταν δημιουργία μιας επιχείρησης η οποία θα τιμούσε και θα συνέχιζε επάξια την παράδοση ενός χώρου που μεγάλωσε γενιές και γενιές.

Το Green Family Το Ελληνικόν, διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, βοτάνων, φυσικών καλλυντικών κ.λπ. ενώ ταυτόχρονα προσφέρει συνολικές και ολοκληρωμένες λύσεις που διασφαλίζουν μία βελτιωμένη και υγιή καθημερινότητα στις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Όταν το 1996, η Green Family Το Ελληνικόν δημιούργησε το πρώτο της κατάστημα, στόχος ήταν δημιουργία μιας επιχείρησης η οποία θα τιμούσε και θα συνέχιζε επάξια την παράδοση ενός χώρου που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Με όραμα, προσήλωση και στοχευμένη στρατηγική η οικογένεια μεγάλωνε, εξελισσόταν και ενσωμάτωνε νέα στοιχεία στο concept.
Σήμερα, η Green Family To Ελληνικόν, έχει χτίσει μια συμπαγή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα και έχει αποκτήσει όλα τα εφόδια για να συνεχίσει το εντυπωσιακό της ταξίδι. Επιπλέον, οι πολύχρονες και αποκλειστικές συνεργασίες της εταιρείας με αξιόπιστους προμηθευτές και παραγωγούς, εξασφαλίζουν στον franchisee πως στο κατάστημά του θα έχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και μάλιστα σε εξαιρετικές τιμές.

Τα 8 καταστήματα της Green Family- Το Ελληνικόν, έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name, το οποίο σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες δομές του δικτύου, συνθέτουν μία ιδανική επιλογή για τους franchisees που θέλουν να ενταχθούν σε ένα δίκτυο – ηγέτη που εξελίσσεται διαρκώς σε μια κερδοφόρα αγορά!

Φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, προϊόντα vegan, προϊόντα για διαβητικούς, κρέας, ψωμί, γλυκά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες και καθετί που η ελληνική οικογένεια χρειάζεται στην καθημερινότητά της. Όλα φτιαγμένα από αγνά υλικά που προωθούν την υγεία και την περιβαλλοντική ισορροπία βρίσκονται σε πληθώρα στα ράφια των καταστημάτων Green Family- Το Ελληνικόν.

To Green Family, Το Ελληνικόν, είναι μια πρόταση franchise που συνδυάζει την παράδοση με την εξέλιξη, την ποιότητα με την ποικιλία αλλά και την ιδανική σχέση προσωπικής/επαγγελματικής ζωής. Ο franchisee θα έχει δίπλα του την ομάδα συνεργατών της Green Family – Το Ελληνικόν με μακρόχρονη πείρα και βαθιά γνώση της αγοράς.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ