Αρχική Νέα Green Family – το Ελληνικόν: αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα του καταναλωτή

Green Family – το Ελληνικόν: αναβαθμίζοντας την καθημερινότητα του καταναλωτή

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Δεν είναι μόδα, είναι τρόπος ζωής! Η Green Family – το Ελληνικόν είναι η πρώτη αλυσίδα βιολογικών προϊόντων και ξέρει πως η ανάγκη για μια ποιοτική καθημερινότητα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Αυτοί που θέλουν να τρώνε πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά με πραγματική γεύση όπως παλιά και κρέατα με υψηλή διατροφική αξία. Αυτοί που αγαπάνε την υγεία τους και τη θωρακίζουν με τη σωστή διατροφή και προϊόντα. Αυτοί που ζητούν καλλυντικά φιλικά προς το ανθρώπινο σώμα και αυτοί που σέβονται το περιβάλλον και προστατεύουν την οικογένειά τους.

Όλοι αυτοί επιλέγουν καθημερινά βιολογικά προϊόντα, βότανα, μπαχαρικά, φυσικά καλλυντικά και πολλά ακόμα, υιοθετώντας έναν σύγχρονο και υγιεινό τρόπο ζωής. Το δίκτυο καταστημάτων με την οικολογική συνείδηση και την ξεχωριστή φιλοσοφία έχει όλα όσα χρειάζεται το καλάθι μιας οικογένειας. Σε συνεργασία με φάρμες βιολογικών, πιστοποιημένες προμηθευτές και έλληνες παραγωγούς και με μια μοναδική ποικιλία από private labels και own brands, αποτελεί το Νο1 προορισμό έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Παράλληλα,  με αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της πορείας των προϊόντων μέχρι τα ράφια των καταστημάτων, κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη του κοινού χάρη στην ποιότητα του. Η Green Family – το Ελληνικόν με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στην αγορά, παρέχει τη μεγαλύτερη ποικιλία ώστε να μη λείψει τίποτα στο σημερινό καταναλωτή.

Σε ένα κλάδο που κερδίζει καθημερινά νέο κοινό, η αλυσίδα από τη Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστεί με μια πρόταση franchise καινοτόμα και ισχυρή. Θέλετε να κάνετε την αγάπη σας για την ποιοτική στάση ζωής επένδυση και ταυτόχρονα να επωφεληθείτε από ένα δίκτυο με ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας, τεχνογνωσία, συνεχόμενη υποστήριξη και υψηλό επίπεδο οργάνωσης με ολοκληρωμένες δομές; Η Green Family – το Ελληνικόν σας περιμένει!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ