Αρχική Νέα Green Family: Συνεργασία franchise με τον leader των βιολογικών

Green Family: Συνεργασία franchise με τον leader των βιολογικών

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων, βοτάνων φυσικών καλλυντικών κ.λπ., τα Green Family παρέχουν συνολικές και ολοκληρωμένες λύσεις που προωθούν την υγιεινή διατροφή κι εξασφαλίζουν δυναμικό lifestyle. Με 9 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αττική και Βόλο, η αλυσίδα αναπτύσσεται σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να προσφέρει σε κάθε οικογένεια όλα τα προϊόντα της καθημερινότητας που θα βελτιώσουν τη ζωή όλων μας!

green-family-franchise

Η Green Family έχει δομηθεί σε ένα πλήρες επαγγελματικό πλαίσιο και εδώ και 22 χρόνια επενδύει συστηματικά στη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Τα Green Family:

  • Έχουν πιστοποιημένο παρασκευαστήριο, τόσο οπωροπευτικών προϊόντων μαναβικής, όσο και τροφίμων στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.
  • Στηρίζουν περισσότερους από 300 Έλληνες βιοκαλλιεργητές αλλά και μικρές ελληνικές οικοτεχνίες.
  • Επενδύουν συνεχώς στην εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων τους, μέσω e-learning με webinars από τo www.greenfamily.gr.
  • Παρέχουν loyalty card και προσφέρουν συνεχώς bonus και επιπλέον εκπτώσεις στους καταναλωτές, αυξάνοντας την πιστότητα και επαναληψιμότητα των πελατών.

green-family-bio-products

Πώς κερδίζει ο συνεργάτης;

Η ομάδα της Green Family έχει αναπτύξει όλα τα «εργαλεία» που ενισχύουν την κερδοφορία του franchisee. Με τα private label προϊόντα και τα own brands δημιουργείται πιστότητα και ενισχύεται η αναγνωρισιμότητα του δικτύου. Τα own brands καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών και προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές, βοηθώντας στο χτίσιμο της σχέσης με τον πελάτη και στην προσέλκυση νέων φίλων. Τα private label προϊόντα προσφέρουν υψηλά περιθώρια κέρδους, λόγω της χαμηλής τους τιμής και της κυκλοφοριακής τους ταχύτητας. Παρέχουν στον franchisee ευκολία στη διαχείριση, καθώς εκείνος ελέγχει άμεσα την ποικιλία, την ποιότητα και τα αποθέματα.

green-family-viologika-trofima

Η Green Family έχει δημιουργήσει όλες τις υποδομές που εξασφαλίζουν την πλήρη υποστήριξη στον franchisee, προσφέροντάς του όλη την τεχνογνωσία που αφορά στις διαδικασίες της καθημερινής λειτουργίας της δικής του επιχείρησης:

  • Μηχανογραφική υποστήριξη και παρακολούθηση της πορείας του καταστήματος
  • Αποκλειστικότητα νέων σειρών προϊόντων
  • Επικοινωνιακή και διαφημιστική υποστήριξη (τόσο σε παραδοσιακά, όσο και σε digital κανάλια)
  • Συνεχής παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων και τάσεων
  • Διαρκής αναβάθμιση και εμπλουτισμός του προϊοντικού μείγματος

Για το δικό σου Green Family, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ