Αρχική Νέα GREEN FAMILY: Με σεβασμό στη φύση και στον πελάτη

GREEN FAMILY: Με σεβασμό στη φύση και στον πελάτη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Nέα είσοδος στο franchising από μια πρωτοπόρο ελληνική εταιρεία στον χώρο της διατροφής που ταύτισε το όνομά της με την εξειδίκευση, την ποιότητα και τη γνώση.

Από το 1996 η Green Family – Ελληνικόν ξεκίνησε με στόχο τη συνέχιση της παράδοσης ενός πολιτισμού που ήταν δομημένος να χρησιμοποιεί τα βότανα και τα μπαχαρικά στην καθημερινότητά του.

Σήμερα με 8 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Λάρισα είναι η πρώτη αλυσίδα βιολογικών προϊόντων που μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών προτείνει λύσεις για υγιεινή διατροφή και ποιοτική καθημερινότητα. Φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, γλυκά, απορρυπαντικά, καλλυντικά, βρεφικά καλλυντικά, πάνες και καθετί που η ελληνική οικογένεια χρειάζεται στην καθημερινότητά της, διατίθενται στα ράφια της Green Family – Ελληνικόν.

Επιπλέον τα προϊόντα ιδωτικής ετικέτας Green Family – Ελληνικόν ενδυναμώνουν το προϊοντικό μείγμα δημιουργώντας νέους πιστούς πελάτες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους μέσα από την ποιότητα αλλά και την ανταγωνιστική τιμή που προσφέρονται στην αγορά.

Με ανοδικό κύκλο εργασιών από το πρώτο έτος ίδρυσής της μέχρι και σήμερα η Green Family – Ελληνικόν έχει θέσει ως κεντρικό στόχο την περεταίρω ανάπτυξη και την παρουσία της σε νέες αγορές διαχέοντας σε αυτές τη φιλοσοφία και τις αρχές της.

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ