Αρχική Νέα Green Family: Η μεγάλη πράσινη οικογένεια

Green Family: Η μεγάλη πράσινη οικογένεια

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Green Family εδώ και 22 χρόνια αποτελεί τον leader των βιολογικών! Είναι μια εταιρεία που στηρίζει τον Έλληνα βιοκαλλιεργητή αλλά και τις ελληνικές, μικρές οικοτεχνίες. Πιστεύει στη διαφάνεια της σχέσης με τον καταναλωτή και στην εμπιστοσύνη μεταξύ εταιρείας και πελάτη.

green-family-franchise

Η Green Family έχει εντάξει στο προϊοντικό της μείγμα πολλές κατηγορίες προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειας στο σύνολό της, των Vegan, Vegeterian, αθλητών κ.λπ. Με λίγα λόγια, καλύπτει τις ανάγκες όλων όσων προσέχουν τη διατροφή και την υγεία τους και όλων όσων ακολουθούν έναν εναλλακτικό τρόπος ζωής.

green-family-viologika-proionta

Και στα 9 καταστήματα της αλυσίδας μπορούν να εξυπηρετηθούν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι με τόσο διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει την αλυσίδα μοναδική! Ακόμη, ένα από τα σημεία διαφοροποίησής της, είναι πως η Green Family παντρεύει την παράδοση (μέσα από τα βότανα και τα μπαχαρικά) με το σήμερα, στοιχεία που είναι τόσο αρμονικά δεμένα, σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο περιβάλλον!

green-family-bio-cosmetics

Υποστήριξη στον franchisee

H εταιρεία νοιάζεται για την επιτυχία κάθε καταστήματος της αλυσίδας και για την επένδυση του συνεργάτη της. Οι άνθρωποι της Green Family (επιθεωρητές, διευθυντές κ.λπ.) επισκέπτονται πολύ συχνά τα καταστήματα του δικτύου όποτε χρειάζεται να λυθούν λειτουργικά ζητήματα. Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία, είτε με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, είτε με τηλεδιασκέψεις. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα του e-learning. Στην ιστοσελίδα της, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε εξειδικευμένα σεμινάρια όπου το προσωπικό του franchisee μπορεί να παρακολουθήσει στον χρόνο που αυτό μπορεί να αποδώσει, χωρίς να δεσμεύεται χρονικά. Τέλος, η πληροφόρηση όλης της επιχειρηματικής δράσης των συνεργατών είναι άμεση μέσα από τα πληροφοριακά συστήματα που έχουν στη διάθεσή τους.

Για το δικό σου Green Family, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ