Αρχική Νέα Γράψε το δικό σου success story στην καφεστίαση με το Berry’s!

Γράψε το δικό σου success story στην καφεστίαση με το Berry’s!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επένδυση σε ένα street café store εκπέμπει σιγουριά και διάρκεια σε όσους αναζητούν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα. Όμως, η επιλογή της κατάλληλης πρότασης franchise αποτελεί όλο και μεγαλύτερη πρόκληση.

berrys-franchise-aspropyrgos-mixani-kafe

Ο ανταγωνισμός συνεχώς μεγαλώνει και τα μοντέλα συγκλίνουν στους ίδιους άξονες σε σχέση με τα προϊόντα, τις διαθέσιμες περιοχές και το format. Η πρόκληση για τον υποψήφιο franchisee να επιλέξει ένα σύστημα με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης και παράλληλα, ένα επιχειρηματικό μοντέλο που να διασφαλίζει την κερδοφορία, συνεχώς μεγαλώνει. Σε αυτό το περιβάλλον λοιπόν, οι υφιστάμενοι franchisees του δικτύου Berry’s βρήκαν την επιχειρηματική πρόταση που έψαχναν, εξασφαλίζοντας το μέλλον της οικογένειάς τους!

berrys-franchise-prosopiko-memidi

Το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές επιχειρηματικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει προσιτή επένδυση (από 35.000€), το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café.

berrys_franchise_coffee-snack1

To δίκτυο Berry’s ξεκίνησε από το Καματερό το 2012 και η ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise ήρθε το 2019. Από ένα τοπικό κατάστημα, το Berry’s έχει πλέον έχει καθιερωθεί ως leader στις περιοχές της Αττικής όπου δραστηριοποιείται. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 8 εν λειτουργία καταστήματα σε Καματερό, Μενίδι (3), Ίλιον, Αθήνα (2), Ασπρόπυργο και ένα στη Λιοσίων (υπό κατασκευή) γράφοντας το δικό του success story στην καφεστίαση.

Η ανάπτυξη του Berry’s μέσω συνεργασιών franchise, συνεχίζεται στην Αττική, καθώς αναμένονται ακόμα τέσσερα νέα σημεία. Και από την Αττική, το Berry’s θα βρεθεί σύντομα και στη Θεσσαλονίκη, όπου ετοιμάζεται νέο κατάστημα στον Εύοσμο. Το ταξίδι της επιτυχίας για το all day coffee & snack store έχει ήδη ξεκινήσει και δίνει την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες να χαράξουν μαζί του τη δική τους επιτυχημένη πορεία με ένα brand που έχει αγαπηθεί για τον ιδιαίτερο καφέ, τα ποιοτικά σνακ, τη φιλική εξυπηρέτηση και το γρήγορο delivery που προσφέρει.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ