Αρχική Νέα Γονείς, μαθητές και franchisees, μια «οικογένεια» στα Solomind!

Γονείς, μαθητές και franchisees, μια «οικογένεια» στα Solomind!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με βλέμμα στραμμένο στην ελληνική αγορά, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική αλυσίδα της Κύπρου αναζητά δραστήριους συνεργάτες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ενεργά με την πρωτοποριακή μέθοδο εκμάθησης, μέσω μιας κερδοφόρας και χαμηλού κόστους επένδυσης.

Τα μελετητήρια Solomind διευκολύνουν τους γονείς, καθώς αποτελούν την ιδανική επιλογή στην καθημερινή προετοιμασία των μαθητών του Δημοτικού και Γυμνασίου. Έμπειροι φιλόλογοι συζητούν με τους μαθητές, διαβάζουν, γράφουν, ή εκφωνούν επιλεγμένα κείμενα, ώστε να διευρύνουν τον εκφραστικό ορίζοντα των μαθητών, εφοδιάζοντάς τους με αυτοπεποίθηση όχι μόνο στον γραπτό, αλλά και στον προφορικό λόγο.

Επίσης, τα Solomind ξεχωρίζουν για το ισχυρό brand name και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν. Το επιστημονικό εκπαιδευτικό προσωπικό των Solomind ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή επιλέγουν τον πιο αποδοτικό τρόπο διαβάσματος που θα μετατρέψει τη μελέτη σε ένα ευχάριστο «ταξίδι γνώσεων». Ακόμα, χάρη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας και της ηλεκτρονικής εφαρμογής στο κινητό, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την καθημερινή πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας των μαθητών, ώστε να ενημερώνονται για την απόδοσή τους.

Γιατί να επενδύσω στο Solomind;

O franchisee που θα ενταχθεί στην ομάδα του Solomind ακολουθεί μια δοκιμασμένη συνταγή με υψηλή αναγνωρισιμότητα στον χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα, η ομάδα του franchisor τον βοηθά στην εξεύρεση καταρτισμένου προσωπικού και χώρου μεγιστοποιώντας την προβολή του κέντρου μελέτης και την προσέλκυση μαθητών.

Επιπροσθέτως, ο υποψήφιος συνεργάτης/επενδυτής με τα Solomind προσφέρει προσωποποιημένη εκπαίδευση μέσω της εξατομικευμένης καρτέλας μαθητών και ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών με πρόσβαση στο e-class, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό. Απόδειξη της υπεροχής τους, οι χιλιάδες γονείς που τα εμπιστεύονται καθημερινά για τη μελέτη των παιδιών τους!

Για να αποκτήσεις το δικό σου Solomind, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ