Αρχική Νέα Γνωρίστε την ευκαιρία franchise των Nutty Scientists!

Γνωρίστε την ευκαιρία franchise των Nutty Scientists!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το Nutty Scientists είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο δίκτυο franchise στον χώρο της εκπαίδευσης που βοηθά παιδιά ηλικίας 4-17 ετών να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους με συναρπαστικές επιστημονικές δραστηριότητες.

Η αλυσίδα Nutty Scientists αριθμεί franchise σε περισσότερες από 40 χώρες και συνεχίζει την επέκτασή της σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα έχουν αποκτήσει πιστούς πελάτες που ανανεώνονται διαρκώς, με επαναληψιμότητα που αγγίζει το 75%! Κάθε συνεργάτης – franchisee διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο στην κοινότητά του αλλά η κύρια ευθύνη του είναι να ενισχύσει τη ζωή των παιδιών κάνοντας τις φυσικές επιστήμες πιο διασκεδαστικές.

nutty scientists franchise education

Επενδύοντας στο σύστημα franchise Nutty Scientists

Ο franchisee του Nutty Scientists μαζί με το προσωπικό του δημιουργούν θεαματικές διαδραστικές δραστηριότητες με τη μορφή εργαστηρίων που σχετίζονται με την επιστήμη, τα οποία ενσωματώνουν πτυχές της τεχνολογίας, της μηχανικής, της τέχνης και των μαθηματικών (STEAM). Επιπλέον, η ομάδα των Nutty Scientists είναι υπερήφανη που έχει καταφέρει να συνδέσει την τέχνη με την επιστήμη, κάνοντας τη μάθηση ακόμα πιο διασκεδαστική για τους μικρούς μας φίλους!

Οι Nutty Scientists αναζητούν master franchisee στην Ελλάδα, με επιχειρηματικό υπόβαθρο, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει το δικό του δίκτυο στη χώρα μας.

nutty scientists franchise

Με τα χρόνια, η ομάδα του Nutty Scientists έχει διαπιστώσει πως οι επιτυχημένοι franchisees του δικτύου έχουν τα εξής χαρακτηριστικά. Όρεξη για εργασία, αγάπη για τα παιδιά και επιθυμία να κάνουν τη διαφορά στην κοινότητά τους. Ωστόσο, η ικανότητά τους να προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία Nutty Scientists στον κλάδο της εκπαίδευσης, εξαρτάται από μερικούς συγκεκριμένους παράγοντες:

Δεν χρειάζεται να έχουν επιστημονικές γνώσεις, αλλά ένα ισχυρό υπόβαθρο πωλήσεων και μάρκετινγκ, ώστε να αναπτύξουν μια ακμάζουσα επιχείρηση. Επιπλέον, οι franchisees είναι απαραίτητο να ζουν στην χώρα όπου επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν.

Θες να γίνεις ο master franchisee των Nutty Scientists στην Ελλάδα και να δημιουργήσεις το δικό σου επιτυχημένο δίκτυο franchise; Μάθε περισσότερα εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ