Αρχική Νέα Γιατί τα MR. DIM έχουν τόσους πιστούς followers;

Γιατί τα MR. DIM έχουν τόσους πιστούς followers;

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αν αγαπάτε την εμπειρία της Ασιατικής κουζίνας και σας αρέσει να γίνεστε το επίκεντρο των συζητήσεων και των προτιμήσεων, τότε αδιαμφισβήτητα, η επένδυση στο MR. DIM αποτελεί μια ιδανική πρόταση για εσάς.

Σε μια απαιτητική αγορά όπως η εστίαση, δημιουργείται πιο έντονα η ανάγκη για concepts που χαρακτηρίζονται από μοναδικότητα και ολοκληρωμένες λύσεις. Το δίκτυο MR. DIM ανταποκρινόμενο στις τάσεις αυτές, έχει επιτύχει να εδραιωθεί μέσα από τις εξαιρετικές και ποιοτικές του γεύσεις.

mr-dim-bao-bun

Η εμπειρία των MR. DIM είναι το ίδιο τέλεια παντού!

Είτε επισκεφθεί το εστιατόριο στην Αθήνα, είτε στις Σπέτσες το σίγουρο είναι ότι ο πελάτης θα φάει κάτι το μοναδικό, που δεν θα βρει πουθενά αλλού. Τυχαίο; Καθόλου! Καθετί που μπαίνει στο MR. DIM είναι προϊόν έρευνας, προσεκτικής μελέτης και τεχνογνωσίας των ανθρώπων που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν το concept.

mrdim

Ο Γιώργος και η Ναταλία, οι ιδρυτές και διαχειριστές των καταστημάτων, διαθέτοντας πολυετή πείρα στον χώρο της εστίασης, δημιούργησαν τα καταστήματα, οραματιζόμενοι να προσφέρουν γεύσεις διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα οικείες στους ελληνικούς μας γευστικούς κάλυκες, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή κι εξαιρετικά υψηλή ποιότητα!

Ένα brand, εκατοντάδες followers

Δίνουν αξία στους ανθρώπους τους. Τους αρέσει να απαρτίζονται από ευχαριστημένους πελάτες, από χαρούμενο προσωπικό και αποβλέπουν σε σταθερές σχέσεις συνεργασίας με τους υποψήφιους franchisees τους.

mrdim-noodles

Έχοντας μια τετραετή παρουσία στον χώρο, τα MR. DIM έχουν αποκτήσει ένα ισχυρό brand και πολλούς followers, που ακολουθούν την εξέλιξη των εστιατορίων. Οι φανατικοί φίλοι των εστιατορίων είναι πολλοί. Δοκιμάζουν κάθε νέο πιάτο, φροντίζουν να μοιράζονται την εμπειρία τους μέσω των social media, με αποτέλεσμα το όνομα «MR. DIM» ολοένα να διευρύνεται, μεγαλώνει κι εξαπλώνεται!

Για το δικό σου MR. DIM, μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ