Αρχική Νέα Γιατί να επιλέξω franchising με SoloMind;

Γιατί να επιλέξω franchising με SoloMind;

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H SoloMind, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική αλυσίδα της Κύπρου, από το 2009 αποτελεί την πρώτη επιλογή γονέων και παιδιών για την καθημερινή μελέτη των μαθημάτων Δημοτικού και Γυμνασίου!

Στην Ελλάδα λειτουργεί ήδη ένα κέντρο μελέτης SoloMind στη Θεσσαλονίκη που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οικογενειών, για τις πρωτοποριακές και διαδραστικές μεθόδους εκμάθησης που χρησιμοποιεί, οι οποίες ωθούν τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα χωρίς να το βλέπουν σαν μια «υποχρέωση».

Η επιτυχία του δικτύου SoloMind συνδέεται με την ευημερία των franchisees! Η εταιρεία αφουγκράζεται τις ανάγκες των υποψήφιων συνεργατών και τους στηρίζει πλήρως, ώστε όλα τα μελετητήρια-αναγνωστήρια να είναι εξίσου λειτουργικά και αποδοτικά.

Για τη στήριξη των κέντρων μελέτης, η SoloMind εμπλουτίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες με:

  • Κεντρικές συμφωνίες με καταξιωμένους οργανισμούς παροχής υποστηρικτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την παροχή εξωτερικών συνεργατών/ καθηγητών στα Κέντρα Μελέτης του Δικτύου για την κάλυψη ειδικών αναγκών των μαθητών (Λογοθεραπευτές, σύμβουλοι παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, Παιδοψυχολόγοι κ.ά.)
  • Αποκλειστικά προϊόντα επωνυμίας SoloMind. Επιπρόσθετο όφελος για τα Κέντρα SoloMind αποτελούν τα είδη γραφικής ύλης και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, τα οποία θα προσφέρουν τα Κέντρα Μελέτης υποστηρικτικά στους μαθητές τους. Τα είδη αυτά, τα προμηθεύεστε από το δίκτυο, μεταπωλώντας τα με ένα σημαντικό περιθώριο κέρδους
  • Σημαντική πηγή εσόδων για την κάλυψη των σταθερών λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης αποτελούν τα Summer/Christmas Camps στα οποία δύναται να συμμετέχουν οι εγγεγραμμένοι μαθητές του δικτύου.

Με πείρα 30 ετών, η ομάδα διοίκησης της μεγαλύτερης εκπαιδευτικής αλυσίδας της Κύπρου γνωρίζει τις ανάγκες των υποψήφιων συνεργατών, στηρίζοντάς τους σε κάθε τους βήμα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του κέντρου μελέτης που αποκτούν. Παιδιά, γονείς και franchisees, όλοι μια οικογένεια που αντιμετωπίζεται με αγάπη και σεβασμό στα SoloMind!

Μάθε περισσότερα για το franchise concept SoloMind, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ