Αρχική Νέα Γιατί η επένδυση σε ένα franchise εκπαίδευσης είναι μία «έξυπνη» ιδέα;

Γιατί η επένδυση σε ένα franchise εκπαίδευσης είναι μία «έξυπνη» ιδέα;

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Είναι γνωστό πως μέσω των ποιοτικών μεθόδων εκπαίδευσης, οι μαθητές φτάνουν στην επιτυχία. Ιδιαίτερα, οι μαθητές του Λυκείου που έχουν ως στόχο την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο κι όχι απλώς τη βελτίωση του βαθμού στο τετράμηνο, είναι ζωτικής σημασίας να επιλέξουν εκείνο το φροντιστήριο που θα τους οδηγήσει να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Την έμπειρη ομάδα που διαθέτει εξειδίκευση στο αντικείμενό της. Και την απόλυτη εξειδίκευση στη θεωρητική κατεύθυνση εδώ και 4 δεκαετίας, την κατέχει το φροντιστήριο ΣΤΟΧΟΣ!

stoxos-frontistiria-franchise-4-kopeles

Κλάδος σε άνοδο

Βάσει έρευνας σχετικά με τη λειτουργία των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης στην πανδημία, η οποία διεξήχθη από την ICAP για λογαριασμό του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), η μεγάλη ζήτηση για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση επηρεάζει έντονα θετικά και τον κλάδο των Φροντιστηρίων Μ.Ε. που αποτελούν τη βασική εκπαιδευτική δομή προετοιμασίας των μαθητών για την εισαγωγή τους.

stoxos franchise theoritika mathimata

Στοχεύοντας την επιτυχία

Ο franchisee του ΣΤΟΧΟΣ δεν χρειάζεται να είναι ο ίδιος εκπαιδευτικός, αν και η ενεργή εμπλοκή του στις λειτουργίες του φροντιστηρίου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτει αγάπη για το αντικείμενο και μεράκι, παράγοντες που οδήγησαν και τον κ. Ηρακλή Γιαννακόπουλο, στην επιτυχία, όταν άνοιξε το πρώτο φροντιστήριο ΣΤΟΧΟΣ, το 1983, στην Πλατεία Κάνιγγος. Το 1999, δημιουργήθηκε το δεύτερο φροντιστήριο του δικτύου στον Πειραιά και το 2009, ο ΣΤΟΧΟΣ «ταξίδεψε» και στην Πάτρα, πόλη από όπου κατάγεται ο κ. Γιαννακόπουλος.

Σήμερα, την επιχείρηση διευθύνουν οι γιοι του κ. Γιαννακόπουλου. Ο Τάσος και ο Γιώργος, φιλόλογοι στο επάγγελμα, με την ίδια αγάπη στοχεύουν να επεκτείνουν την παρουσία του ΣΤΟΧΟΣ και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ώστε κάθε μαθητής να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις ποιοτικές εκπαιδευτικές τους μεθόδους που οδηγούν στην επιτυχία.

Επενδύοντας σε ένα franchise εκπαίδευσης και πόσο μάλλον, στο εξειδικευμένο φροντιστήριο θεωρητικής κατεύθυνσης ΣΤΟΧΟΣ, αισθάνεστε υπερήφανοι για την επιχείρησή σας, η οποία φέρει ένα ισχυρό brand στον χώρο της εκπαίδευσης, που έχει συνδεθεί με την επιτυχία των μαθητών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές από το Λαγονήσι, τη Γλυφάδα, τους Θρακομακεδόνες, ακόμα και από νησιά, έρχονται στο κέντρο της Αθήνας αποκλειστικά για το φροντιστήριο ΣΤΟΧΟΣ. Γιατί γνωρίζουν πως με τις εκπαιδευτικές του μεθόδους, η επιτυχία είναι εγγυημένη!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΣΤΟΧΟΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ