Αρχική Νέα Για ποιους λόγους να αποκτήσω τη δική μου παγωταρία Heraclis;

Για ποιους λόγους να αποκτήσω τη δική μου παγωταρία Heraclis;

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Tα παγωτά Heraclis έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές και έχουν χτίσει ένα ισχυρό όνομα στην αγορά της Κύπρου. Για πάνω από 80 χρόνια προσφέρουν λαχταριστά παγωτά, με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι. Φέτος, ξεκινούν την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise, δίνοντας την ευκαιρία σε επιχειρηματίες να αποκτήσουν τη δική τους παγωταρία που ξυπνά μνήμες για τους παλαιότερους και δημιουργεί νέες εμπειρίες για τους μικρότερους, σε κάθε πόλη της Κύπρου.

heraclis franchise pagotaria

Ερχόμενος στη δυναμική οικογένεια του Heraclis, ο franchisee επωφελείται από το χαμηλό food cost και την καθετοποιημένη παραγωγή. Ο Heraclis διαθέτει δικό του εργοστάσιο παραγωγής παγωτού, από το οποίο ο συνεργάτης προμηθεύεται τα προϊόντα με πολύ χαμηλότερο κόστος. Το παγωτό καταφθάνει έτοιμο προς πώληση στο κατάστημά του, συνεπώς δεν χρειάζεται να ασχοληθεί ο ίδιος με την παρασκευή του.

pagota heraclis franchise8

Επιπλέον, το παγωτό χρησιμοποιείται συνδυαστικά σε προϊόντα όπως κρέπες ή βάφλες, μειώνοντας την εποχικότητα και αυξάνοντας παράλληλα, τη μέση απόδειξη. Ακόμα, ο franchisee αποκτά μία επιχείρηση που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά και αποτελεί σημείο συνάντησης ζευγαριών, του παππού και της γιαγιάς με τα εγγόνια τους, της οικογένειας, των φίλων. Με λίγα λόγια, η παγωταρία του, καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή να απολαύσει άμεση, φιλική εξυπηρέτηση και ποιοτικό παγωτό αξεπέραστης ποιότητας όσο είναι «εν κινήσει».

Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις τη δική σου παγωταρία Heraclis; Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ