Αρχική Νέα Για 8η συνεχή χρονιά ο Γρηγόρης προσφέρει γεύματα στις σχολικές μονάδες του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα

Για 8η συνεχή χρονιά ο Γρηγόρης προσφέρει γεύματα στις σχολικές μονάδες του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Γρηγόρης τοποθετεί την κοινωνική προσφορά στο επίκεντρο και προσφέρει γεύματα αγάπης σε νέους ανθρώπους που αναζητούν μια ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο! Το σχολικό έτος 2022 – 2023 είναι η όγδοη συνεχή χρονιά που ο Γρηγόρης προσφέρει καθημερινά το σχολικό γεύμα σε όλους τους κρατούμενους που φοιτούν στις σχολικές μονάδες (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο και Δ.

Ι.Ε.Κ.) που λειτουργούν εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα. Οι σχολικές αυτές μονάδες, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το σχολικό έτος 2015-2016, στοχεύουν στην επιμόρφωση των νέων, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και να προετοιμαστούν για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο Γρηγόρης, από την πρώτη στιγμή, συμμερίστηκε το όραμα αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας και προσφέρει καθημερινά φρεσκο-παρασκευασμένα και εκλεκτά σχολικά γεύματα, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους νέους να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες.
Τα αποτελέσματα της συνεργασίας του Γρηγόρη με το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στην Αυλώνα είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς αρκετοί νέοι έχουν κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην κοινωνία. Η επιτυχία του προγράμματος είναι ο λόγος που ο Γρηγόρης ξεκίνησε το σχολικό έτος 2021-2022 μία αντίστοιχη δράση στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Ανηλίκων Κορίνθου, προσφέροντας το σχολικό γεύμα στους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο.
Ο Γρηγόρης πιστεύει σε μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης και θα συνεχίσει να προσφέρει με πολλή αγάπη, τα γεύματα στους νέους, για να οραματίζονται το μέλλον τους με αισιοδοξία!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη
Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ