Αρχική Νέα Genius Kids: Το franchise που αγαπάει το διάβασμα

Genius Kids: Το franchise που αγαπάει το διάβασμα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το κέντρο μελέτης Genius Kids δημιουργεί μια νέα κατηγορία στη συμπληρωματική εκπαίδευση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες προς τους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Το διάβασμα γίνεται ευχάριστο και τα παιδιά το απολαμβάνουν μέσα από δημιουργικές ασχολίες με τους συμμαθητές τους, καθώς και από εξειδικευμένα και τεχνολογικά προηγμένα συστήματα διδασκαλίας που το καθιστούν πιο αποτελεσματικό.

Πρόκειται για ένα νέο brand με ξεκάθαρο προσανατολισμό στη γνώση, στην προσωπικότητα και στη μαθησιακή ανάπτυξη του κάθε παιδιού ξεχωριστά, γεγονός που τα βοηθάει στη μετέπειτα ενήλικη ζωή τους.

Είναι ένα concept ιδανικό για family business, καθώς και για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά με την σωστή εξέλιξη των παιδιών και να βάλουν ένα ληθαράκι στην όλο και αυξανόμενη ανάγκη παροχής υπηρεσιών υποστηρικτικής εκπαίδευσης.

Το Genius Kids αποτελεί μια χαμηλού ρίσκου επένδυση που προσφέρει σημαντική κερδοφορία και λίγες ώρες καθημερινής απασχόλησης, με πλήρη υποστήριξη από την εταιρεία, επιμέρους στρατηγική και ό,τι κρίνεται απαραίτητο για την αποδοτική λειτουργία ενός νέου κέντρου μελέτης.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ