Αρχική Νέα Genius Kids: Το επαναστατικό Κέντρο Μελέτης που «αριστεύει»

Genius Kids: Το επαναστατικό Κέντρο Μελέτης που «αριστεύει»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με προσανατολισμό τόσο στις μαθησιακές όσο και στις συναισθηματικές ανάγκες των παιδιών και με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, το Genius Kids γυρίζει σελίδα στην πάντα αποδοτική αγορά της συμπληρωματικής εκπαίδευσης, κάνοντας το διάβασμα… απόλαυση.

Υιοθετώντας έναν εξελιγμένο και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο μελέτης, που  περιλαμβάνει ψηφιακό σύστημα διδασκαλίας, συχνά τεστ αξιολόγησης τόσο των μαθητών όσο και των δασκάλων και πλήρη ενημέρωση των γονιών για την πορεία των παιδιών τους, το Κέντρο Μελέτης Genius Kids ήδη από το Σεπτέμβριο του 2014, έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους.

Απευθυνόμενο σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο αξιοποίησης στους υποψήφιους επενδυτές, καθώς καλύπτει μια πολύ σημαντική και χρήσιμη παράμετρο για συμπληρωματική εκπαίδευση στην Ελληνική κοινωνία. Η ανάγκη της παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης είναι αμείωτη και κινείται ανοδικά.

Ο υποψήφιος συνεργάτης θα συμμετάσχει σε ένα πλήρως δομημένο σύστημα εκμάθησης και ανάπτυξης των μαθητών. Η εταιρεία παρέχει επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης  και ό, τι είναι απαραίτητο για την αποδοτική λειτουργία του δικού του κέντρου μελέτης Genius Kids. Σε μια εποχή που η αυτοαπασχόληση αποτελεί μονόδρομο το κέντρο μελέτης «Genius Kids », αποτελεί την καλύτερη επιλογή αφού είναι μια χαμηλού ρίσκου επένδυση με σημαντική κερδοφορία και λίγες ώρες καθημερινής απασχόλησης.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ