Αρχική Νέα Genius Kids: Πρωτοπορία, εξέλιξη & πολλαπλά οφέλη για τον franchisee

Genius Kids: Πρωτοπορία, εξέλιξη & πολλαπλά οφέλη για τον franchisee

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Genius Kids αλλάζει σελίδα στη συμπληρωματική εκπαίδευση και εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό μοντέλο μελέτης, συνθέτει μία επιχειρηματική επιλογή, ιδανική για όσους αγαπάνε τα παιδιά, την καινοτομία και φυσικά έχουν όρεξη να δημιουργήσουν μία αποδοτική επιχείρηση με ελκυστικά οφέλη και σε ψυχολογικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με το νέο κατάστημα στον Χολαργό να βρίσκεται προ των πυλών, το καινοτόμο κέντρο μελέτης υπόσχεται υψηλές αποδόσεις και κοινωνικό status στον υποψήφιο συνεργάτη που θέλει να ενταχθεί σε ένα υγιές δίκτυο και να συμβάλλει με τη σειρά του στη διαμόρφωση και εξέλιξη της υποστηρικτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Ο ιδανικός franchisee δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης. Είναι απαραίτητο όμως να του αρέσει να εργάζεται με παιδιά και να θέλει να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό.

Σε μια εποχή που η αυτοαπασχόληση ελκύει το επιχειρηματικό ενδιαφέρον, το κέντρο μελέτης Genius kids αποτελεί την καλύτερη επιλογή με σημαντική κερδοφορία και λίγες ώρες καθημερινής απασχόλησης. Συνδυάζει ιδανικά την αποδοτικότητα με τη δημιουργικότητα και την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο με την εξαιρετική σχέση επαγγελματικής/προσωπικής ζωής!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ