Αρχική Νέα Gellissimo Biscoto: Η γλυκιά πρόταση από τη Βόρεια Ελλάδα που προσφέρει ευελιξία στους franchisees
Gellissimo Biscoto: Η γλυκιά πρόταση από τη Βόρεια Ελλάδα που προσφέρει ευελιξία στους franchisees

Gellissimo Biscoto: Η γλυκιά πρόταση από τη Βόρεια Ελλάδα που προσφέρει ευελιξία στους franchisees

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Gellissimo Biscoto αποτελεί μια ολοκληρωμένη και δοκιμασμένη επιχειρηματική πρόταση που περιλαμβάνει το μεγάλο πλεονέκτημα της καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής. Ειδικότερα, το σύστημα αξιοποιεί το δικό του παγωτό, πραλίνες και βάσεις, και προσφέρει ένα από τα πιο ευέλικτα μοντέλα λειτουργίας στην εστίαση, χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό.

Η δυνατότητα αυτή εξασφαλίζει στον συνεργάτη την απλοποίηση στην λειτουργία του καταστήματος και παράλληλα τον πλήρη έλεγχο των εξόδων. Σε αυτό το σημείο υπάρχει έντονο το στοιχείο της διαφοροποίησης καθώς το Gellissimo Biscoto μπορεί να παράγει αυθεντικές γεύσεις, με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που το διακρίνουν, αφήνοντας έτσι το δικό του αποτύπωμα στον χώρο της εστίασης.

«Ο franchisee εισέρχεται σε μια κοινότητα, αξιοποιώντας ένα brand που διασφαλίζει τη διείσδυση στο δυναμικό κοινό ενώ ταυτόχρονα έχει πολλαπλές πηγές πωλήσεων σε μια ευέλικτη δομή, με χαμηλά λειτουργικά έξοδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο συνιδρυτής του Gellissimo, Σωτήρης Τούμπας.

Signature επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας

Τo Gellissimo Biscoto ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, που επιζητεί να απολαύσει τεράστια ποικιλία από signature -και όχι μόνο- προϊόντα, τα οποία θα τον οδηγήσουν σε ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι. Ποιοτικός καφές, λαχταριστά burgers, sandwiches και βέβαια πολλές και διαφορετικές healthy επιλογές σε σαλάτες και bowl, κάνουν την επιλογή δύσκολη για τον επισκέπτη. Το δυνατό σημείο του Gellissimo είναι τα χειροποίητα γλυκά, οι πραλίνες και το παγωτό, που παράγοντα από 100% φυσικά υλικά και στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ το Gellissimo Biscoto είναι ο ιδανικός in town προορισμός, καθώς έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να αποτελεί έναν ζεστό και οικείο χώρο -το καθημερινό στέκι για κάθε περίσταση. Ταυτόχρονα τα προϊόντα του Gellissimo, σε συνδυασμό με atmospherics του καταστήματος, χτίζουν την πιο instagrammable εμπειρία πελάτη, που θέλει να μοιραστεί με τους γύρω του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Gellissimo Biscoto

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ